Pöhkö mutta syvällinen virtuaalipesis palaa pian – näin Super Mega Baseball 3 on uudistunut / Uutiset / pelaaja.fi

Pöhkö mutta syvällinen virtuaalipesis palaa pian – näin Super Mega Baseball 3 on uudistunut

10.04.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Super Mega Baseball 3, Super Mega Baseball, Metalhead Softwares, urheilu

Baseball-pelien faneille pätevän vaihtoehdon Sonyn oman MLB: The Show -sarjan rinnalla tarjonnut Super Mega Baseball -sarja palaa vielä myöhemmin huhtikuun aikana kolmannella osallaan. Uutukaiseen on luvattu mukaan tietysti taas joukko erilaisia uudistuksia ja nyt niitä on pyritty esittelemään tarkemmin yhdeksänminuuttisella videolla.

Isoimpia uudistuksia Super Mega Baseball 3:ssa edustaa Franchise-tila, jossa hallintaan saadaan useita kausia läpi elävä joukkue, jonka on tasapainoiteltava niin pelaajien kehittymisen, vanhemisen kuin palkkaamisen kaltaisten yksityiskohtien parissa. Paluun tekeviä Exhibition-, Season- ja Elimination-tilojakin on toki ehostettu, sillä esimerkiksi Season- ja Elimination-tilaan voi nyt sukeltaa useamman ohjattavan joukkueen kanssa.

Muita lisukkeita edustavat neljä täysin uutta stadionia ja kaikkiin stadioneihin tuodut vaihtelevat valaistusolosuhteet. Joukkueidenkin määrä on kasvanut yhdessä pelaajien kustomointimahdollisuuksien kanssa.

Huhtikuun aikana Super Mega Baseball 3:a pitäisi päästä pelaamaan vielä pc:llä, Xbox Onella, PlayStation 4:llä sekä Switchillä, ja se on tukemassa alustojen välistä moninpeluuta. Ennakkotestiin pelin voi vielä lähitulevaisuudessa ottaa demoversion merkeissä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja