Kiinasta kajahtaa jälleen mielenkiintoisia videopelitapauksia. Poikansa videopeliharrastukseen kyllästynyt ja turhautunut isä, herra Feng, nimittäin palkkasi virtuaalisalamurhaajia poikansa perään.

Fengin poika Xiao Feng oli ennen vakavammaksi muuttunutta harrastustaan saavuttanut hyviä arvosanoja koulussa, mutta lukioon siirtyessä ne alkoivat laskea. Samoihin aikoihin Xiao alkoi käyttää enemmän aikaa mmo-pelien parissa.

Isän hermot alkoivat palaa pojan heikon työllistymisen ja laiskuuden edessä, ja niinpä hän päätti palkata toisia pelaajia tappamaan poikansa pelihahmoa kerta toisensa jälkeen pelisessioiden alusta loppuun. Tarina ei kerro mitä peliä Xiao pelasi ja olivatko salamurhaajat ylemmän tason pelaajia.

Xiao ei kuitenkaan lopettanut harrastustaan vaan kohtasi isänsä, kertoen odottavansa sitä oikeaa työpaikkaa minkä tahansa satunnaisduunin sijaan. Tavallisista kiinalaisista peliriippuvuusuutisista poiketen Fengin perheen tarinalla oli onneksi onnellinen loppu. Helpottunut isä on vetänyt murhakäskyt takaisin ja Xiaokin on löytänyt työpaikan.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa