Vanhat ystävät kohtaavat jälleen: Pokémon Bank avasi pilvensä

Palvelinongelmien myötä lykätty Pokémon Bank on saapunut nyt Eurooppaankin asti. Näin ollen muun muassa vanhoja Pokémonejaan voi alkaa siirrellä uusiin X- ja Y-peleihin.

4.2.2014 18:06

3DS:n uusi taskuhirviösovellus Pokémon Bank on julkaistu Euroopassa.

Latauskauppapaikka eShopista saatavilla oleva sovellus tekee 3DS:n Pokémon X- ja Y-peleistä viimein yhteensopivia muutaman aiemman Pokémon-pelin keräilyaspektin kanssa. Sen ohella, että sovellus mahdollistaa uusissa Pokémon-peleissä napattujen taskuhirviöiden tallentamisen pilveen Nintendon omille palvelimille, tuo sen rinnalla julkaistava Poké Transporter -ominaisuus mukanaan mahdollisuuden siirtää DS:n Black– ja White-peleissä säilötyt hirviöt sarjan uusimpiin osiin.

Pokémon Bankin käytöstä Nintendo on vaatimassa noin viiden euron vuosimaksua. Mikäli pankin ottaa kuitenkin käyttöön ennen maaliskuun 14. päivää, voi sitä ominaisuuksineen hyödyntää ilmaiseksi 30 päivää.

Alkujaan Pokémon Bank oli tarkoitus julkaista maailmanlaajuisesti viime joulukuussa. Nintendon palvelimet kyykkyyn laittanut jouluruuhka toi kuitenkin sen verran ongelmia julkaisuun, että pankin tuomista maailmaan päätettiin lykätä.

Lähde: Nintendo Europe (Twitter)

Lisää luettavaa