Pokémon-elokuva Detective Pikachulle valmistellaan jo jatkoa – mukana 22 Jump Street -kynäilijä / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon-elokuva Detective Pikachulle valmistellaan jo jatkoa – mukana 22 Jump Street -kynäilijä

27.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Tuotantoyhtiö Legendarylla ei puutu ainakaan luottoa sen tulevaan Detective Pikachu -elokuvaan. Elokuvasivusto The Hollywood Reporter kertoo saaneen tiedon firmalta, että se on alkanut jo valmistella leffalle jatko-osaa uuden käsikirjoittajan voimin.

Kynäilyvastuuseen jatko-osan osalta on laitettu ainakin näin alkuun Oren Uziel, jonka maineikkaampia töitä on ollut aiemmin 22 Jump Street. Yhtälailla hän oli mukana tekemässä Cloverfield Paradoxia ja uutta Sonic the Hedgehog -elokuvaa. Ainakin yhdessä vaiheessa hänen oli määrä auttaa lisäksi Mortal Kombatin palauttamisessa valkokankaille.

Ensi-iltaan ensimmäisen Detective Pikachu -elokuvan on määrä saapua maailmalla 10. toukokuuta. Samaa nimeä kantavaan peliin perustuvaa leffaa tähdittää sen nimikkohahmona Ryan Reynolds, kun taas tämän ihmiskumppanina häärää Justice Smith. Leffan on ohjannut ja osin käsikirjoittanut Rob Letterman (Goosebumps, Hain tarina).

Ensimmäisen trailerin Detective Pikachu -leffa sai marraskuussa.

Lähde: The Hollywood Reporter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Niin no, kun kyseessä on yksi maailman suurimmista sekä menestyksekkäimmistä franchiseista ikinä, on aika helppoa ymmärtää mistä moinen itsevarmuus kumpuaa. Olipa eka leffa sitten ehtaa A-luokkaa, keskivertoa tusinaviihdettä taikka kasa sitä itteään, on aika vaikea kuvitella sen floppaavan katastrofaalisesti.

Siihen nimeen on sangen turvallista aloittaa jatko-osa jo hyvissä ajoin. Tosin jos kumpikaan leffa ei saa yleisöään vakuuttuneeksi ja voitot jäävät liian pieniksi, voi olla, että jäämme ilman trilogiaa. Sittenpä se nähdään.

Ja niiden on parempi julkaista leffateattereissa semmoinen iso peltinen popcorn-ämpäri tän leffan kylkiäisenä. Saisin siitä hyvän roskakorin. Niillä isoilla muovimukeilla puolestaan en ole ikinä tehnyt mitään sen leffavisiitin jälkeen. Oli miten oli, epäilen vahvasti, että tän leffan kylkiäisenä tulee ties mitä tilpehöörää. Jos ei itse leffateatteriin, niin ainakin perus tavarakauppoihin.

Nostoja