Pokémon-fanit huomio: Nintendolla on asiaa tänä perjantaina!

Nintendolta on tällä viikolla odotettavissa uusi Direct-lähetys, joka keskittyy tyystin Pokémoniin.

24.2.2016 23:18

Nintendo on järjestämällä tällä viikolla jälleen yhden kuuluisista Nintendo Direct -verkkolähetyksistään. Perjantaina 26. helmikuuta kello 17:00 vuorossa on tällä kertaa vieläpä erikoislähetys, sillä koko show’n on tarkoitus keskittyä tänä vuonna 20 vuotta täyttävään Pokémon-pelisarjaan.

Varmuudella ei voida vielä sanoa, mistä kaikesta Nintendo on aikeissa lähetyksessä puhua. Ruutuaikaa saanee kuitenkin ainakin maaliskuussa julkaistava Pokkén Tournament, minkä lisäksi Nintendo muistuttanee myös tänä lauantaina 3DS:n Virtual Consolessa tapahtuvasta Pokémon Red-, Blue- ja Yellow -pelien uusiojulkaisusta. Ehkä Detective Pikachu vahvistuu nyt myös länteen?

Olettaa toki voisi, että jotain merkittävämpiäkin julkistuksia olisi myös vielä luvassa. On hankalaa ainakin uskoa, että Nintendo sivuuttaisi pelisarjan juhlavuoden ilman esimerkiksi jonkinlaista uutta Pokémon-pääsarjaa sivuavaa roolipeliä.

Lähetystä voi seurata suorana sekä Twitchissa että myös Nintendon omilla kotisivuilla.

Päivitys kello 1:05: Nintendon japanilaisen Twitter-tilin mukaan lähetys voi olla jäämässä yhtiön kotimaassa vain viiden minuutin mittaiseksi. Tieto ei toki koske välttämättä kuitenkaan länsimaita, sillä Nintendon Direct-lähetykset ovat tavanomaisesti olleet aina hieman erilaisia alueittain. Muistaa myös sopinee, että kolme vuotta sitten yhtiö julkisti Pokémon X– ja Y-pelit osana vain noin kymmenminuuttista Direct-lähetystä.

Lisää luettavaa