Pokémon GO -kehittäjä paljasti uuden Tamagotchi-henkisen pelinsä – tässä saapuu Peridot / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GO -kehittäjä paljasti uuden Tamagotchi-henkisen pelinsä – tässä saapuu Peridot

13.04.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Pokémon GO, Peridot, Niantic, Mobiili, ar, Ingress,

Pokémon GO -kehittäjä Niantic on paljastanut uuden ison mobiilipeliprojektinsa. Saataville amerikkalaisstudio valmistelee seuraavaksi Peridotia, jossa virtuaalilemmikkien hoitaaminen kohtaa lisätyn todellisuuden varaan rakennetun pelaamisen.

Nimensä peli on saanut juurikin pelaajan hoivattavaksi annettavista peridot-otuksista, joiden kaikkien luvataan olevan uniikkeja ja elämää pursuavia ilmestyksiä. Peridoteja päästään hoivaamaan aina lapsuudesta aikuisuuteen asti, mikä koostuu otusten tarpeiden huolehtimisesta niin ruokkimisen, leikkimisen kuin temppujen opettamisen merkeissä. Tietysti peridotien kanssa käydään myös kävelyillä, mikä mahdollistaa niin hyödyllisten esineiden löytämisen kuin kuvien nappaamisen otusten kanssa.

Keräilypuolta peliin esitellään maailmalla tavattavilla erilaisilla peridotien arkkityypeillä. Muiden pelaajien avulla jalostamaan pääsee myös uusia otuksia.

Ensimmäisten saataville Peridot on määrä testijulkaista nyt huhtikuussa rajatuilla markkina-aluella. Tarkasta maailmanlaajuisesta julkaisuaikataulusta ei vielä ole tietoa. Parhaillaan Niantic kerää ennakkorekisteröintejä kasaan pelin kotisivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Vissiin kyllästyivät maksamaan lisenssimaksuja..