Pokémon GO -kehittäjät peruuttivat lautapelisuosikkiin perustuneen pelinsä – "se äityi turhan monimutkaiseksi" / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GO -kehittäjät peruuttivat lautapelisuosikkiin perustuneen pelinsä – "se äityi turhan monimutkaiseksi"

20.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Pokémon GO, Catan, mobiili, World Explorers, Niantic, Niantic Labs, mobiili, AR,

Niantic on päättänyt peruuttaa lautapelisuosikki Cataniin pohjautuvan Catan: World Explorers -pelinsä kehityksen. Mobiiliteos ehti saada testijulkaisun muutamilla markkina-alueilla, mutta niilläkin peli vedetään pois saatavilta ja pelattavista 18. marraskuuta.

– Olemme ylpeitä luomastamme pelistä, mutta se äityi turhan monimutkaisesti ja ajautui turhan kauan alkuperäisestä Catan-pelistä. Työ ja pelin parissa kerrytetty tietotaito eivät katoa mihinkään, sillä olemme jo työn touhussa uusien pelien parissa, Nianticilta kerrotaan.

Catan: World Explorersin oli määrä seurata Pokémon GOn jalanjälkiä ja luoda siis oikeassa maailmassa liikuskeluun pohjautuva pelikokemus. Taskuhirviöiden sijaan World Explorersissa kerättiin ja vaihdettiin tosin resursseja ja rakennettiin siirtokuntia omalle ryhmäkunnalle. Pelin oli tarkoitus pyöriä kausittaiseen tahtiin, eli tasaisin väliajoin pelipöytä nollattaisiin puhtaaksi.

Lähde: Catan: World Explorers (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja