Pokémon GO on maailman neljänneksi tuottoisin mobiilipeli – pelaajia ei ole ollut näin paljon sitten julkaisun / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GO on maailman neljänneksi tuottoisin mobiilipeli – pelaajia ei ole ollut näin paljon sitten julkaisun

28.06.2018 // Kirjoittanut: Miika Auvinen
3

Pokémon GO -innostus ei näytä laantumisen merkkejä. Peli on SuperData -tutkimuslaitoksen tilastojen mukaan tämän hetken neljänneksi tuottoisin mobiilipeli maailmanlaajuisesti – listan kolmen kärki koostuu Kiinan markkinoiden suurnimistä.

Syyksi Pokémon GOn tuoton kasvuun juuri nyt mainitaan kesä: peli kannustaa liikkumaan ulkona, ja on luonnollista, että pelaajat aktivoituvat kesäisten säiden aikana. Viime toukokuun aikana peli tuotti 104 miljoonaa dollaria. 

Pokémon GOlla on suurin aktiivinen pelaajakunta sitten julkaisun jälkeisen buumin vuonna 2016. Kehittäjä Niantic on pitänyt pelin mielenkiintoisena uusia päivityksiä, ominaisuuksia ja Pokémon-tyyppejä lisäämällä.

Lähteet: Gamasutra, SuperData

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Kyllähän tuosta vieläkin daily rewardeja kerään, vaikka arvostankin tätä enemmän kävelyaplikaationa kuin pelinä.

Käyttäjän Toni86 kuva
Toni86

Koko peli on yksi turvallisuusriski. Niin usein lapset,nuoret ja myös heidän vanhemmat eivät näe tai kuule kun vain katsovat puhelintaan. Pitää varmaan tapahtua onnettomuus ennenkuin vanhemmat/nuoret/lapset tajuavat riskit.Peliä saa pelata mutta järki päähän liikenteessä. Mielestäni pitäisi puhelimen katsomisesta tien ylityksessä saada sakot niinkuin australiassa. Ps. Hermot menee

Käyttäjän Pikkuhippi kuva
Pikkuhippi

Turvallisuusriski? No se ei ole pelin vika vaan käyttäjien. Kyse ei ole pelkästään pokemon go:sta, vaan porukka käyttää mm. whatsappia myös moisissa tilanteissa. Kuitenkin varsinkin moni lapsi nauttii kyseisen pelin pelaamisesta, sekä monet aikuiset minut mukaanlukien. Sisältöä tulee suhteellisen hyvää vauhtia, olisi tosin kiva jos kaikki monnit olisi mahdollista saada shinynä. Raidaan enään silloin tällöin kun työn ohella vain ehtii.

Muita uudistuksia odotellessa, mainio peli silti. Tapaa monia hienoja ihmisiä.

Nostoja