Pokémon GO päättää vuoden uusilla hirviöillä ja ajautumalla sään armolle / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GO päättää vuoden uusilla hirviöillä ja ajautumalla sään armolle

7.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Muutamat isot muutokset tekevät tuloaan Pokémon GOhon vielä näin vuoden lopussa.

Ensialkuun uusien kolmannen sukupolven taskuhirviöiden pitäisi aloittaa kunnollisempi marssi peliin aivan näinä päivinä. Aluksi mukaan on loikkaamassa noin 50 uutta Pokémon Ruby- ja Sapphire-pelistä alunperin tuttua hirviötä, joita putoilee vielä lisää tulevina viikkoina.

Kokonaan uusi sääjärjestelmä on sekin hiljalleen asettumassa osaksi Pokémon GOta. Sen myötä pelin pitäisi kiinnittää jatkossa huomioita erilaisten alueiden säätiloihin ja muovata peliä sekä visuaalisesti että toiminnaltaan niiden mukaiseksi. Säät vaikuttavat esimerkiksi tiettyjen hirviöiden yleisyyteen sekä kykyjen tehokkuuteen. Mudkip esimerkiksi viihtyy sateessa, kun taas tuli-iskut saavat lisäpuhtia auringon paistaessa.

Uudella trailerilla lisäyksiä on esitelty Pokémon GOlle tuttuun romantisoituun tapaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Parastahan tässä on että kaikki kyllä kyselee niiden uusien pokemonien perään ja niin niitä jakelevatkin, mutta pokemonien säilytykseen on edelleen täysin sama tila mitä alussakin, joten joko pitää suosiolla heittää kaikki pihalle, koko aika mikromanageroida tai sitten avata lompakko ja ostaa päivitys usealla eurolla.