Pokémon GO päivittyi – mukaan lipsahtanut bugi teki taskuhirviöiden nappaamisesta entistä vaikeampaa

Pokémon GO päivittyi, mutta homma ei mennyt aivan nappiin. Niantic myöntää mukaan lipsahtaneen taskuhirviöiden keräämistä hankaloittavan bugin.

7.8.2016 08:13

Niantic Labs julkaisi viime viikolla korjauspäivityksen supersuosittuun Pokémon GO -peliinsä. Uuden version oli tarkoitus tehdä taskuhirviöiden metsästyksestä aiempaa sujuvampaa –  toisin kuitenkin kävi.

Pelaajat ympäri maailmaa ovat raportoineet taskuhirviöiden nappaamisen vaikeutuneen sitten pelin päivittämisen. Muutosta ei mainittu lainkaan korjauspäivityksen tiedoissa, jolloin osa kouluttajista tuumaili lisääntyneiden kierrepallojen ja alati karkailevien pokémonien johtuvan ainoastaan sattumasta. Jatkuvasti pakosalle kirmailevat taskuhirviöt kuluttavat luonnollisesti enemmän pelin sisäisiä tavaroita, kuten poképalloja. Myöskin tyylikkäistä heitoista tarjoiltavat XP-bonukset loistavat tätä nykyä poissaolollaan.

Nyt Niantic on paljastanut Twitterissä kyseessä olevan harmittava, päivityksen mukana peliin lipsahtanut bugi:

Niantic poisti päivityksen yhteydessä myös viikkojen ajan reistailleen jalanjälkijärjestelmän ja iOS-laitteilta myös akunsäästötilan. Molempiin ominaisuuksiin lupaillaan korjausta kunhan aika on kypsä. Taskumonnien selkeästi hankaloituneen keräilemisen aiheuttava bugi korjattaneen lähipäivinä.

Lähde: Twitter/Pokémon GO

Lisää luettavaa