Pokémon GO -taistelut leviävät ensi vuonna nettiin – nyt saapuu GO Battle League / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GO -taistelut leviävät ensi vuonna nettiin – nyt saapuu GO Battle League

22.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Pokémon, Pokémon GO, GO Battle League, Niantic, nettipeli,

Taskuhirviöiden taisteluttaminen on ottamassa uuden askeleen eteenpäin Pokémon GOssa ensi vuoden alussa. Tämä tapahtuu uudella GO Battle League -ominaisuudella, joka käytännössä tuo peliin mahdollisuuden pelata muita pyydystäjiä vastaan muutenkin kuin paikallisesti.

Ensimmäisten kuvausten perusteella pääsy GO Battle League mahdollistaa eri puolella maailmaa asustavien pelaajien haastamisen, ja menestyksestä palkitaan nostamalla omaa sijaintiaan jonkinlaisen pelin oman ranking-järjestelmän sisällä. Pääsy liigaan saadaan liikkumisen kautta, eli kotiin ei voida jäädä vain maleskelemaan, jos otteleminen kiinnostaa.

Tarkempia tietoja GO Battle Leaguen toiminnista saadaan myöhempänä ajankohtana.

Lähde: Pokémon GO (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Tämä PoGO:n pvp ei ole kiinnostanut yhtään, ellei se antaisi palkintoa kolmesta trainer vs. trainer ja yhdestä trainer vs. leader-ottelusta, en rehellisesti tekisi sitä ollenkaan.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Juu ainut syy pvp:tä pelata on siitä saatavat tavarat. POGO:ssa kun ei ole muuta kuin hakkaa päälle-hyökkäyksiä niin maku siitä menee äkkiä. No on taisteluissa sentään kaksi kilpeä käytössä, mutta paljon parannettavaa olisi.