Pokémon GO on tänään jälleen yhden hirviösukupolven rikkaampi / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GO on tänään jälleen yhden hirviösukupolven rikkaampi

16.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Pokémon GO, Pokémon, Unova, Black, White, taskuhirviö

Uusi satsi pyydystettäviä hirviöitä liittyy tänään osaksi Pokémon GOn tarjontaa. Vuorossa on järjestyksessään viides sukupolvi pokémoneja, jotka ovat alunperin peräisin Black- ja White-pelien tapahtumapaikkana toimineelta Unova-alueella.

Uusia hirviöitä voi nähdä napata omakseen niin villeinä otuksina, raid-taistelujen kautta kuin munia hautomalla. Villeinä pokémoneina vastaan voivat tulla esimerkiksi näin aluksi Snivy, Tepig, Oshawott, Patrat, Lillipup, Purrloin, Pidove ja Blitzle.

Muutamia aluespesifisiä hirviöitä on taas myös tiedossa. Oseaniassa ja suuressa osassa Aasiaa napata voi ruohoapina Pansagen, kun Euroopassa, Lähi-Idässä, Afrikassa ja Intiassa löydettävissä on tuliapina Pansear. Amerikka sekä Grönlanti ovat vesiapina Panpourin reviiriä. Koko läntisellä pallonpuoliskolla hengailee vielä lisäksi Heatmor, kun itäisellä puolella löydettävissä on Durant.

Uudella Unova Stone -esineellä tarjolla on lisäksi muutamia uusia evoluutiomahdollisuuksia.

Lähde: Pokémon GO (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Gen 5 jäi virallisissa peleissä kokonaan pelaamatta, joten tämä on nyt minulle teknisesti ensikosketus näihin monsuihin, mikäli siis Gen 6 ja 7-peleihin lisättyjä tämän generaation poksuja ei lasketa.

Hyvä että tällä kertaa ei sitä pseudo-legendaarista joutunut odottaa neljää kuukautta liian pitkään, edelleen vihainen siitä Giblen panttivankina pidosta.

Eniten kuitenkin innostaa uudet legendaariset Raidibossit, erityisesti Kyurem ja sen Black & White-variaatiot. Näin aluksi näyttäisivät olevan duottaviakin mikä on aika saavutus Tier 5-bossille jolla ei ole tuplaheikkoutta. Tuplaheikkoudesta puheenollen, Landorus on pakkolisäys ja toivottavasti se ei menetä Earth Power-liikettänsä, tulee olemaan hyödyllinen maa-tyypin hyökkääjä tulevaisuudessa.

Innoissani olen, uusista pokemoneista Chandelure tulee olemaan hyödyllinen Ghost-hyökkääjä ja Deinokin pitäis kuoria 10km munasta, odotan silti sen omaa Community Day:ta että paranee joko Dragon tai Dark tyypin hyökkääjänä entisestään.