Viime viikolla Pohjois-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa julkaistu Pokémon Go on aiheuttanut monenlaisia lieveilmiöitä ilmestymisensä jälkeen. Nyt eräs päättäväinen Pokémon-kouluttaja on löytänyt tutkimusretkellään taskuhirviön sijasta ruumiin.

19-vuotias Shayla Wiggins oli suunnannut Wyomingin Rivertonissa sijaitsevalle Big Wind River -joelle tarkoituksenaan löytää taskuhirviöitä vesialueen ääreltä. Wigginsin mukaan Pokémoneja oli tarjolla pilvin pimein, mutta naisen huomion kiinnitti nopeasti vedessä kelluva miehen kokoinen tumma hahmo.

Lähestulkoon kokonaan veden alle vajonnut ruumis kuului mitä ilmeisimmin paikalliselle miehelle, joka oli ollut löydettäessä veden vietävänä alle 24 tunnin ajan. Viranomaiset uumoilevat kuolinsyyksi hukkumista, eikä rikoksella epäillä olevan osuutta asiaan.

Liikkumaan kannustava Pokémon Go saapunee iOS:n ja Androidin kauppapaikoille lähiaikoina. Kehittäjä Niantic Labs on joutunut lykkäämään pelinsä laajempaa julkaisua palvelinongelmien vuoksi.

Lähde: Polygon, County 10

Lisää luettavaa