Mobiilipelihitti Ingress on muuttumassa omaksi animesarjakseen tänä vuonna. Uuden animaation olemassaolo vahvistui jo aiemmin alkuvuodesta Japaniin, mutta nyt viihdelehti Variety tietää kertoa, että se on matkalla myös muualle maailmaan Netflixin jakelemana.

Ingress: The Animation -nimisen animesarjan on tarkoitus toimia eräänlaisena siltana alkuperäisen Ingress-pelin ja sille lokakuussa jatkoa tarjoavan Ingress Primen välillä. Animaation keskiössä nähdään uusi sankarikaksikko Makoto ja Sarah, jotka ajautuvat pakenemaan mystistä Jack-hahmoa ja tutkimaan samalla Ingressin maailmaan negatiivisesti vaikuttavan pahan yhtiön aikeita.

Animesarjaa tuottaa animaatioyhtiö Crafter Neon Genesis Impacts -lyhytelokuvaa tekemässä olleen Yuhei Sakuragin ohjeistuksella. Neon Genesis Evangelionin parissa animaatiotyötä tehnyt Takeshi Honda on myös mukana tekemässä hahmosuunnittelua sarjaan.

Ingress-peli täyttää myöhemmin tänä vuonna jo viisi vuotta. Pelin on tehnyt Niantic Labs, joka sittemmin nousi kunnolla tunnetuksi Pokémon GOn tekijänä. Pokémon GO käyttikin runsaasti hyödyksi Ingressin teknologiaa, joka myös on ollut lisättyä todellisuutta hyödykseen käyttävä pelituote. Taskuhirviöiden pyydystämisen sijaan Ingressissa kaksi eri joukkuetta pyrkivät tosin valloittamaan erilaisia oikeaan maailmaan sijoitettuja portaaleja.

Myös Ingress Primen on määrä debytoida myöhemmin syksyllä. Ohessa sen kiusoittelutraileri.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa