Pokemon GO:n kehittänyt pelistudio Niantic on julkaissut kolme traileria, joissa esitellään yhtiön uutta AR-teknologiaa: kahdessa trailerissa pelataan pelejä, joista Tonehenge on moninpelattava puzzlepeli, Neon taas keskittyy nopeatempoiseen toimintaan ja vastustajien ammuskeluun valopalloilla.

Kolmannessa teknologiatrailerissa esitellään AR-teknologian uusia tuulia. Nykyään puhelimen ruudulla liikkuvat hahmot eivät huomaa oikean ympäristön liikettä tai esteitä. Trailerissa näytetään, kuinka kehittyneemmässä teknologiassa Pikachu juoksentelee ihmisiä väistellen ja esteiden taakse välillä kadoten.

Kaikki kolme traileria voit katsoa uutisen lopusta.

Niantic on ostellut viime aikoina teknologiafirmoja kuten Escher Reality ja Matrix Mill -yritykset. Tavoitteena on kehittää AR-teknologia asteelle, jossa lisätyn todellisuuden hahmot tunnistavat ympäristön esineitä, ja esimerkiksi kykenevät liikkumaan niiden päällä tai piiloutumaan niiden taakse.

Suurimmissa tavoitteissa pyritään luomaan reaaliaikainen kuva maailmasta niin, että AR-teknologiaa hyödyntävissä sovelluksissa ympäristö päivittyy reaaliajassa.   

Uudempaa AR-teknologiaa saatetaan nähdä Nianticin tulevassa Harry Potter: Wizards Unite -mobiilipelissä.

Lähteet: Variety, IGN

 

 

Lisää luettavaa