Pokémon GOn legendaariset hirviöt pääsevät parempaan valokeilaan tänä vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GOn legendaariset hirviöt pääsevät parempaan valokeilaan tänä vuonna

12.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Legendaaristen taskuhirviöiden on viimein aika näyttäytyä vahvemmin Pokémon GOssa seuraavien kuukausien aikana. Peliä kehittävän Niantic Labsin toimitusjohtaja John Hanke on vahvistanut teknologialehti Wiredin saksalaisosaston haastattelussa, että ainakin Mew'lla, Mewtwolla, Articunolla, Zapdosilla ja Moltresilla on tarkoitus tehdä pelissä vielä enemmän tämän vuoden puolella.

Jo tovin aikaa Pokémon GO -pelaajilla on ollut mahdollisuus pyydystää pelissä reilut 200 erilaista taskuhirviötä, mutta varsinaisia legendaarisia hirvityksiä mukaan ei ole vielä virallisesti ujutettu. Muutama Articuno päätyi kyllä pelaajien haltuun viime vuonna, mutta sekin sattui erehdyksen kautta.

Wiredin haastattelussa Hanke on nostanut myös esille haluavansa hioa vielä eteenpäin erityisesti Pokémon GOn osuuksia, joissa pelaajat vuorovaikuttavat edes etäisesti keskenään. Esimerkiksi Pokémon-salit ovat Nianticin mielestä vielä raakileita kaikessa rajoittuneisuudessaan ja palkinnoissaan.

Lähde: Wired, Polygon, Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Screencappi Pokemon 2000-leffasta... I approve!

Oishan ne Mewtwo, Articuno ja Zapdos ihan kiva saada kiinni. Mutta tuskinpa meikä niitä lähtee hakemalla hakemaan, samalla lailla kun en jaksanut joulun alla lähteä etsimään event-Pikachua. Tosin kakkos-genin turreihin tulin törmänneeksi sunniteltua aiemmin, kun yksi päivä mun piti hoitaa kauppareissu kävellen. Sillä lyhyellä reissulla löytyi ruhtinaaliset 5-6 eri Johto-turria (tyyliin Hoothoot, Spinarak, Sentret jne.). Joten jahka lumet sulaa, niin mulla on vielä vaikka kuinka paljon pyydettävää tarjolla jo ilman noita legendaarisiakin. Varsinkin kun ekoista 150 tulin napanneeksi ehkä joku 70-80 pokemonia.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Itseltä loppui pelaaminen kun pallot loppui. Ja en todellakaan aio ostaa mitään mikromaksu skeidaa.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus käyttäjältä SinnGamer

Itseltä loppui pelaaminen kun pallot loppui. Ja en todellakaan aio ostaa mitään mikromaksu skeidaa.

Pokestopeistahan niitä palloja saa ilmatteeksi vaikka hur mycket... joskin tämä toki riippuu siitä, millaisella aluella asuu ja että löytyykö sieltä miten helposti Pokestoppeja. Itelläni on tässä lähettyvillä kokonaiset neljä pokestoppia alle kilometrin säteellä kodistani. Ja sittenhän Niantic on lisännyt noiden Pokestopeilta saatavien pallojen määrää mm. päivittäisten bonusten avulla. Ei sinänsä, en itsekään ole -ainakaan enää- mikään "hardcore" pelaaja.

Sentin hyrrää en ole peliin tukkinut enkä ole tukkimassakaan. Enkä voi kuin ihmetellä niitä, jotka sen yli 40 egeä maksavan rannekkeenkin ovat menneet ostamaan. Itelleni riittää ihan tän ilmiön aallonharjalla ratsastaneet Happy Meal-lelut :D (tulispa niitä lisää, niiden kylkiäsinä sai vieläpä pelikorttejakin).

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Joo kyllähän tuossa kerättävää riittää, kun ei ole talvella kovin aktiivista tämä pelaaminen ollut. Event-Pikachut löytyi melkoisen helposti eli ei tarvinnut isommin vaivautua. Joo palloja kyllä tulee kaatamalla, kun vain jaksaa hyödyntää tätä päivittäisbonusta. Toki jos asuu syrjemmässä, eikä kulje päivittäin stopin ohi, niin sillon työläämpää. En itsekään aio oikeata rahaa tähän hassata, sillä ilmankin pärjää vallan mainiosti.
Pelaajien välisen vuorovaikutuksen lisääminen on pelkkää plussaa, joten mukavalta kuulostaa näin kevään lähestyessä vauhdilla.

Nostoja