Pokémon GOn moninpeliuudistukset aloittivat tulonsa peliin / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GOn moninpeliuudistukset aloittivat tulonsa peliin

23.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Pokémon GOn uusi moninpelikeskeinen sisältö on alkanut ilmaantua ensimmäisten pelaajien saataville. Pelistä löydettävissä on nyt siis esimerkiksi uusittuja salitoimintoja kuin myös raid-otteluita.

Aivan täysin kaikkien saatavilla uudet toiminnot eivät vielä ole saapuneet. Kehittäjä Nianticin mukaan raid-taisteluihin osaa voivat ottaa nimittäin vain tason 35 saavuttaneet pelaajat, minkä lisäksi ne tapahtuvat vielä vain tietyillä saleilla. Tämän pitäisi höllääntyä kuitenkin vielä "lähipäivien" aikana.

Näillä näkymin uusi raid-ominaisuus tuo peliin ajan myötä viimein myös siihen kovasti odotetut legendaariset taskuhirviöt. Niantic ei ole kuitenkaan puhunut vielä julkisesti laajemmin kyseisten hirviöiden toiminnasta.

Lähde: Pokémon GO (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

No, meikäläinen on nyt tasolla 34, kiitos Solstice-eventin, eli en voi ottaa osaa vaikka löydänkin tälläisen paikan. Jos seuraava event toisi universaalin 2x kertoimen, niin sen jälkeen varmasti olisin tarvittavalla tasolla.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Jos tämän olisi tiennyt ennakkoon, niin olisin voinut grindata koko kesän. Harmi myös, että kaikki kaverit on eri tiimeissä. :(

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

No niin. Tänään sitten "raidit" avautuivat 25> levelisille. Hyvin toimii ja hauska uudistus! Sääli, että raid-passeja (raid-ottelu vaatii) saa vain yhden päivässä ilmaiseksi.