Pokémon GOn nettitaistelujen aika on käsillä – ennakkokausi käynnistyi jo / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GOn nettitaistelujen aika on käsillä – ennakkokausi käynnistyi jo

1.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Pokémon GO, Battle League, GO Battle League, Niantic, Pokémon,

Pokémon GOssa on ryhdytty testaamaan laajemmin sen uutta GO Battle League -ominaisuutta. Käytännössä kilpailullisen nettipelaamiseen peliin viimein tuova lisäys on nyt kaikkien tason kymmenen saavuttaneiden kouluttajien kokeiltavissa niin sanotun ennakkokauden muodossa. 

GO Battle League -taisteluihin on mahdollista ottaa osaa ilmaiseksi liikkumalla päivän aikana minimissään viisi kilometriä. Tämän jälkeen käyttöön avautuu viisi taistelua, joita voi avata lisää päivän aikana kaikkiaan kolme kertaa. Vaihtoehtoisesti taisteluihin voi avata pääsyn myös PokéCoineja ostamalla, kunhan taisteluja ennen on kävellyt ainakin kaksi kilometriä. Mitä lähempänä viiden kilsa rajaa on päässyt, sitä halvemmaksi pääsymaksu tulee.

Menestys kohottaa pelaajan rank-tasoa ja tuo mukanana esimerkiksi tähtipölyn ja esineiden kaltaisia palkintoja. Pelissä raid-taisteluihin päästäneet Premium Raid Pass -esineet muuttavat samalla Premium Battle Pass -esineiksi ja voivat avata lisäpalkintoja GO Battle Leagueen osallistuville.

Ennakkokauden aikana kehittäjä Nianticin tarkoituksena on tarkastella Go Battle Leaguen tasapainoa sekä ylipäätänsä tapaa, jolla pelaajat vuorovaikuttavat sen kanssa. Ennakkokauden myötä ominaisuuden toimintaan voi siis tulla yhä hajanaisia muutoksia

Lähde: Pokémon GO Live, Pokémon GO (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Itselläni ainakin turhan usein toistuvat "weak connection" ilmoitukset ovat heikentäneet haluja syventyä tähän enempää. Mutta kilpapelaajille eiköhän liene juuri toiveiden täyttymys.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

En stressaa kovinkaan paljon tästä. Jos voitan, niin voitan ja jos häviän, niin häviän. Jokatapauksessa joka päivä tulee 5km saatua niin voihan ihan hyvin myös kuluttaa ne ja kokeilla onneaan. En viitsi tätä varten turreja kasvattaa, vaan katson mitä on kokoelmassa, raidaus edelleen no.1 prioriteetti ja siihen ne candyt ja stardust menee jatkossakin. Sanomattakin selvää, minun raidipassit ei tähän mene!

Nostoja