Pokémon GO:n tutut taskuhirviöt kehittyvät lähiviikkoina eksoottisempaan muotoon / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GO:n tutut taskuhirviöt kehittyvät lähiviikkoina eksoottisempaan muotoon

22.05.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Pokémon GO:n tutut taskuhirviöt kehittyvät eksoottisempaan muotoon lähiviikkoina

Mobiilihitti Pokémon GO:ssa nähdään pian varsin eksoottisia taskuhirviötä. Pelin kehittäjä Niantic on paljastanut, että peliin saapuu lähiviikkoina Alola-alueen taskuhirviömuotoja. Tarkkaa päiväystä ei vielä vahvistettu.

Alola-alueen muodot ovat tuttuja Nintendo 3DS:n tuoreimmista Pokémon Moon- ja Sun-peleistä, ja ne käytännössä ovat alueen omia versioita perinteisistä Kanto-alueen taskuhirviöistä. Alola-alueen muodot poikkeavat ulkonäöllisesti jonkin verran tutuista versioista, minkä lisäksi niillä on poikkeavia kykyjä ja taitoja.

Niantic ei vahvistanut, mitkä kaikki Alola-alueen taskuhirviöt saapuvat Pokémon GO:n maailmaan. Oletuksena kuitenkin on, että peliin päätyy kaikki kahdeksantoista Moon- ja Sun -peleissä nähtyä muotoa. Julkaistussa kiusoittelukuvassa näkyvät ainakin Diglett, Meowth, Vulpix, Marowak, Exeggutor, Raichu ja Ratatta.

Mikäli Alola-alueen muodot eivät ole entuudestaan tuttuja, voit tutustua osaan niistä Pokémon Sun- ja Moon-pelien alkuperäisellä esittelyvideolla.

Lähde: Niantic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Myös Geodude, Sandslash, Muk ja veikkaan toiseksi viimeisen olevan Alolan Dugtrio, näkyvät kuvassa...Eli kaikki varmaan tulevat.

Onko tämä mahdollisesti seuraava Community Day juttu vai seuraava viikon-pari Event, en tiedä mutta Cubone, Exeggcute ja pari Shinya Pikachua on valmiina kehitettäväksi.