Pokémon GO:n uusiksi pistetty jäljitysjärjestelmä rantautui myös Suomeen / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GO:n uusiksi pistetty jäljitysjärjestelmä rantautui myös Suomeen

4.12.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
2
Pokémon GO

Viime kesän aikana kulovalkean tavoin levinnyt Pokémon GO -villitys on osoittanut hiljalleen laantumisen merkkejä. Kehittäjä Niantic Labs pyrkii tästä huolimatta pitämään pelaajia nimikkeen parissa lukuisin päivityksin.

Aiemmin vain harvoille ja valituille päätynyt uusittu jäljitysjärjestelmä on saapunut vihdoin myös suomalaispelaajien ulottuville. Kouluttajat voivat tätä nykyä jäljittää nearby-listalta bongaamiaan taskuhirviöitä reilusti aiempaa tarkemmin. Järjestelmä näyttää suoraan, minkä poké-pysäkin lähistöllä monsteri lymyilee. Peli myös tiedottaa, mikäli taskumonni ehtii liueta paikalta ennen pelaajan saapumista.

Pokémon GO on saamassa lähitulevaisuudessa myös satakunta uutta taskuhirviötä, mikäli pelin tiedoista kaivettuja yksityiskohtia on uskominen. Niantic ei ole toistaiseksi sanonut mitään virallista joulukuulle huhuillun laajennuksen tiimoilta.

Pokémon GO:n voi noutaa joko Android- tai iOS-laitteille.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Niantic tekee varmasti kaupallisesti ajatellen aivan oikein tiputellen pieniä murusia pelaajille. Itselleni alkaa kuitenkin tulla raja vastaan tämän pelin kanssa ja välillä tekee mieli poistaa koko roska puhelimesta...

Käyttäjän erakko kuva
erakko

En muutamaan kuukauteen ole pelannut, juurikin tämän ominaisuuden puutteen vuoksi. Vaan nyt tämä tulee liian myöhässä, Pokémon Sun & Moon tarjoavat sen verran enemmän ettei karsittu ja aivan lapsenkengissä oleva kokemus voisi mitenkään enää kiinnostaa.

Nostoja