Pokémon GOn uusin päivitys antaa viitteitä uuden hirviösukupolven lähestymisestä

Toinen taskuhirviösukupolvi chikoritasta celebiin saattaa olla hieman lähempänä Pokémon GO -pelaajien hyppysiä. Hirviöistä on nyt saatu selviä viitteitä pelin tuoreessa päivityksessä.

7.11.2016 23:33

Pokémon GOta saatetaan hiljalleen valmistella uuden taskuhirviösukupolven saapumista varten, pelin seuraamiseen erikoistunut SilphRoad-sivusto on raportoinut.

SilphRoadin mukaan pelin tuoreen Android-päivityksen 0.45.0:n sisuksista on pintaa syvemmälle mentäessä löydetty viitteitä sadasta uudesta pokémonista, joiden Pokédex-numerot kulkevat aina chikoritasta celebiin asti. Mitenkään täydellisessä kuosissa ne eivät vielä kuitenkaan piileskele Pokémon GOssa, sillä esimerkiksi niiden liiketarjontaan liittyvät datamerkinnät loistavat poissaolollaan. Välttämättä missään erityisen nopeassa aikataulussa uusia hirviöitä ei siis saada ihan napattavaksi asti.

Pelin päivitys on antanut samalla viitteitä siitä, että ditto saattaa olla myös vähitellen valmis peliä varten. Päivityksen myötä Pokémon GOn sisuksiin on lisätty nimittäin dataa liittyen tämän erikoiseen muodonmuutoskykyyn. Ilmeisesti sitä ei tosin ole vielä lisätty nimenomaan osaksi juuri ditton osaamistarjontaa ainakaan suoraan.

Tarkemmin SilphRoadin päivityskaiveluista voi lueskella sen omilla sivuilla. Mitä tulee Pokémon GOn uuden päivityksen viralliseen antiin, lisää se peliin muun muassa päivittäisiä bonuksia.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa