Square Enix on paljastanut oman selvästi Pokémon GOn vanavedessä tehdyn mobiilipelinsä. Lisättyä todellisuutta pelijätti on sekoittamassa yhteen vielä klassikkosarja Dragon Questin kanssa, mistä tuloksena on syntymässä Dragon Quest Walk.

Ainakin toistaiseksi vain Japaniin julkistettu Dragon Quest Walk rohkaisee liikkumaan ympäri oikeaa maailmaa tarjoamalla taisteluja ikonisia hirviöitä vastaan kovin tutuilta vaikuttavilla vuoropohjaisilla mekaniikoilla. Tarjolla on samalla oman hahmon vahvistamista ja varustamista, maamerkeistä saatavia tavoitteita sekä oman uniikin huoneen koristamista.

Ensitrailerilla Dragon Quest Walkista saa jo kovin tyylitellyn kuvan. Enemmän pieniä näytteitä pelikuvasta on tarjolla sen kotisivuilla. Sen rajattu beta-testi käynnistyy vielä kesäkuun aikana.

Julki Dragon Quest Walk tuotiin Japanissa maanantaina järjestetyssä pelisarjaa käsittelevässä presentaatiossa. Sen yhteydessä sarjan vastaava tuottaja Yuu Miyake lupaili samalla, että hän sekä sarjan isähahmo Yuji Horii ovat aloittaneet valmistelut, jotka ovat kytköksissä Dragon Quest XII:een.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa