Pokémon GOssa valmistaudutaan jälleen uuteen hirviösukupolveen / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GOssa valmistaudutaan jälleen uuteen hirviösukupolveen

21.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Pokémon GOssa valmistaudutaan jälleen uuteen hirviösukupolveen

Jälleen yksi taskuhirviösukupolvi alkaa olla valmis asettumaan taloksi Pokémon GOssa. Ensi kuusta alkaen pelissä on mahdollista kasvattaa otuskokoelmaansa viidennen sukupolven pokémoneilla, jotka tekivät aikoinaan ensiesiintymisensä Pokémon Black & White -peleistä tutulla Unova-alueella.

Ensimmäisiä Unova-poksuja tuodaan tarjolle aikavälillä 16.-21. syyskuuta, jolloin pelissä voi törmätä luonnossa ainakin Patratin ja Lillipupin kaltaisiin ilmestyksiin- Snivyn, Tepigin ja Oshawottin läsnäolosta on kyllä myös vihjailtu. Raidien puolella Klink tupsahtaa sekin kohdattavaksi.

Unova-pokémonien debyytti on osa syyskuun alussa alkavaa kolmiviikkoista Ultra Bonus -tapahtumaa, joka tarjoilee erilaisia etuja ja saavutettavaa aiemmin kesällä täytettyjen Global Challenge -haasteiden suorittamisen kunniaksi. Tällä viikolla myyttisiä pokémoneja edustava Jirachi on sekin saapunut kaikkien ulottuville Special Research-ominaisuuden kautta.

Erikoistapahtuman aikataulua ja erikoisuuksia voi kurkkia läpi pelin kotisivuilla sekä oheisella Twitter-videolla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

En tiedä, olenko valmis palaamaan vielä Pokemon Gon pariin - kun kerran olen jo saanut laitettua sen tauolle. Olen täyttänyt mobiilipelityhjiötä Harry Potterilla, mutta enemmän tekisi mieli tarttua Pokemon Mastersiin seuraavaksi.