Pokémon GOsta luvataan "realistisempaa" uudella AR+-ominaisuudella / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon GOsta luvataan "realistisempaa" uudella AR+-ominaisuudella

20.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Uusi lisättyä todellisuutta hyödykseen käyttävä AR+-ominaisuus on paljastunut Pokémon GOhon. Applen iOS 11 -laitteilla aina iPhone 6:sta eteenpäin toimiva ominaisuus on ilmestymässä peliin piakkoin tuoden mukanaan uuden kerroksen "realismia" taskuhirviöiden jahtiin.

AR+:n voimin Pokémon GOn AR-tila monipuolistuu sen pystyessä sijoittamaan pokémonit paremmin osaksi oikeaa maailmaan ja näyttämään ne samalla oikeassa koossaan. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että teoriassa kohtaamiensa hirviöiden ympärillä voisi esimerkiksi kävellä nyt kohtalaisen luonnollisesti.

Samaan syssyyn kehittäjä Niantic onkin lisäämässä peliin uuden havainnointijärjestelmän, jonka voimin pokémonit voivat säikähtää varomatonta pelaajaa ennalta ja karata. Koska hirviöiden pyydystäminen voi tästä johtuen vaikeutua, luvataan AR+:n onnistuneesta käytöstä enemmän kokemuspisteitä.

Hyödykseen uusi ominaisuus käyttää Applen omia ARKit-kehitystyökaluja. Tästä johtuen ominaisuus on juurikin iOS:n yksinoikeus ainakin toistaiseksi.

Lähde: Pokémon GO (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Rehellisesti sanottuna turha ominaisuus. Vaikka tämä tulevaisuudessa tulisi Android-laitteille, en ikinä käyttäisi sitä. Itse pelaan peliä pyörää ajamalla, pysähdyn nappaamaan Pokemonit ja sitten jatkan, en minä rupea pyörääni pysäköimään, hiippailla kun idiootti puhelin sojossa ylimääräsen stardustin ja exp:n toivossa. Pelkästään ominaisuuden ajattelu tuntuu nololta, puhumattakaan epäilyttävältä muille jalankulkijoille. Ei, tuplabonuspäivinä Lucky Eggia käyttämällä x4 kehitysbonus on minun tapa kerätä kokemusta nopeasti ja Stardustia on nytkin kasassa 1,5 miljoonaa, enköhän minä pärjäile.

Lapset varmaan tykkää kuitenkin.