Pokémon GOta vaivaa todella turhauttava bugi – raid-pomot katoilevat kuin Houdini

Tyhjin käsin jääneet kouluttajat voivat ottaa yhteyttä Nianticin asiakastukeen.

16.2.2021 09:01

Pokémon GOn raid-otteluissa on kohdattu pelaajia suututtava bugi, joka tekee raid-pomojen nappaamisesta mahdotonta.

Pokémon GOn moninpelikeskeistä sisältöä käytetään ahkerasti, ja erityisesti raid-ottelut ovat usealle tarkkaan harkittu ajanviete. Sisäänpääsyn raid-passilla lunastettuaan pelaaja saa mahdollisuuden kohdata legendaarisen tai jopa myyttisen pokémonin, joka kukistetaan yhdessä toisten kouluttajien kanssa.

Pelaajat ovat äskettäin kertoneet ikävästä bugista, joka vaivaa nimenomaa raid-otteluita. Pomovastuksen eli tavallista voimakkaamman pokémonin voittamisen jälkeen se on määrä napata talteen heittämällä poképallo. Tuore bugi kuitenkin laittaa raid-pomot katoamaan, kun kouluttajat viskaavat pallonsa.

Alla olevalta Reddit-käyttäjä Grimmgoddess22:n julkaisemalta videolta voidaan nähdä, miten pomon katoamistempun jälkeen pelaajat eivät myöskään saa heille kuuluvia raid-palkintoja. Ottelun päihittänyt saa yleensä kokemuspisteitä sekä useita hyödyllisiä tavaroita. 

Bug when catching. Anyone else having this issue? from r/TheSilphRoad

Kehittäjä Niantic ei ole vielä antanut virallista selitystä bugille tai kertonut sen korjaamisesta. Tyhjin käsin jääneet kouluttajat ovat ottaneet yhteyttä Nianticin asiakastukeen, ja saaneet toistaiseksi vain turhaan käytetyn raid-passinsa takaisin.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa