Yhdysvaltalainen rap-artisti Post Malone järjestää virtuaalikonsertin Pokémonin maailmassa tämän kuun lopulla.

The Pokémon Company ilmoitti jo aiemmin kokoavansa useita muusikkoja P25 Music -ohjelmaan. Kyseessä on vuoden kestävä musiikkiesitysten sarja, joka juhlistaa Pokémon-pelisarjan 25-vuotispäivää. Myös Katy Perryn osallisuudesta on kerrottu, mutta yksityiskohdat jätettiin vielä hämärän peittoon.

Post Malonen konsertti on puolestaan jo päivätty. Räppäri esiintyy 28. helmikuuta kello 2:00 Suomen aikaa. Konsertin traileri näyttää poképalloa pitelevän Malonen kävelemässä areenan oville, ja lopulta muuttuvan animaatiohahmoksi. Tapahtumaa voi seurata Pokémonin YouTube- ja Twitch-kanavilla sekä 25-vuotisjuhlan omilla verkkosivuilla.

– Olen ollut Pokémon-fani jo pitkään, joten mahdollisuus päätähdittää 25 vuotta juhlistavaa Pokémon Day -konserttia on mahtava, Post Malone hehkuttaa.

Pokémonin 25. syntymäpäivä luo ihanteelliset puitteet yhtiölle ilmoittaa kaikenlaista uutta ja jännittävää. Tähän mennessä on paljastettu esimerkiksi New Pokémon Snapin julkaisu huhtikuulle. Pokémon Go -pelaajat pääsevät osallistumaan Tour: Kanto -tapahtumaan 20. helmikuuta. Pokémon Swordissa ja Pokémon Shieldissä taasen voi napata talteen laulavan Pikachun noutamalla salasanan täältä helmikuun 25. päivänä. 

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa