Pokémon- ja Smash Bros. -fanit huomio: Nintendo tarjoaa ilmaista 3DS-peliä juuri teille / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon- ja Smash Bros. -fanit huomio: Nintendo tarjoaa ilmaista 3DS-peliä juuri teille

11.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Nintendo Suomi on aikeissa tarjota tulevana talvena ilmaista pelattavaa 3DS-omistajille. Myöhemmin tänä vuonna kylmässä Pohjolassa käyntiin on pyörähtämässä 3DS Winter Bonus Game Promotion -kampanja, johon osallistumalla haltuunsa voi napata yhden ladattavan 3DS-pelin ilman veloitusta.

Osallistuaksesi kampanjaan on sinun ostettava myöhemmin tänä vuonna joko 3DS:lle 3. lokakuuta saapuva uusi Super Smash Bros. -peli tai sitten joko Pokémon Alpha Sapphire tai Pokémon Omega Ruby. Uudet Pokémon-pelit julkaistaan marraskuun 28. päivä.

Pelin ostettuaan se on rekisteröitävä Nintendon sivuille ennen tammikuun 12. päivän loppua. Myös oma 3DS-konsolinsa täytyy rekisteröidä sivuille ennen kyseistä päivää. Suomen osalta Nintendo ei ole jakanut vielä tarkempia yksityiskohtia sen suhteen, miten rekisteröiminen hoidetaan.

Näillä näkymin ilmaiseksi jaettavat pelit ovat seuraavat:

  • Monster Hunter 3 Ultimate
  • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  • Yoshi's New Island
  • Kirby: Triple Deluxe
  • Mario Golf: World Tour
  • Pokémon Art Academy
  • Mario Party. Island Tour

 

Lisätiedoista kiinnostuneiden kannattaa pitää silmällä Nintendo Suomen Facebook-sivuja ja kampanjan suomalaisia kotisivuja.

Syksyn aikana Nintendo järjestää Suomessa myös piakkoin Hyrule Warriors -aiheisen ennakkovarauskampanjan. Mikäli pelin ostaa suomalaisesta kaupasta 19.-21. syyskuuta välisenä aikana, saa pelaaja kaupan päälle ilmaisen asupaketin peliä varten. Lisätietoja kampanjasta voi lukea tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus

Osallistuaksesi kampanjaan on sinun ostettava myöhemmin tänä vuonna joko 3DS:lle 3. lokakuuta saapuva uusi Super Smash Bros. -peli tai sitten joko Pokémon Alpha Sapphire tai Pokémon Omega Ruby. Uudet Pokémon-pelit julkaistaan marraskuun 28. päivä.

Lainaus

If you register one of these systems....

...and one of these games.

Riittääkö tuossa todella pelkän pelin ostaminen, koska kuvasta saa sellaisen kuvan (heh heh...), että pitää rekisteröidä myös itse konsoli?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Muksu

Riittääkö tuossa todella pelkän pelin ostaminen, koska kuvasta saa sellaisen kuvan (heh heh...), että pitää rekisteröidä myös itse konsoli?

No älä missään nimessä lue uutista kokonaan...

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Hieno juttu! Varmaankin tulee toinen peleistä sitten ostettua.

Ai samperi tosiaan täytyy konsolikin rekisteröidä. Se on jo tullut tehtyä, joten sitten jää ilmeisesti ilmainen peli saamatta

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Ohoh, mukava juttu, Super Smash Bros kun oli muutenkin tarkoitus hankkia 3DS:lle.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus käyttäjältä Riepu

Lainaus käyttäjältä MuksuRiittääkö tuossa todella pelkän pelin ostaminen, koska kuvasta saa sellaisen kuvan (heh heh...), että pitää rekisteröidä myös itse konsoli?No älä missään nimessä lue uutista kokonaan...

En tiedä miksi sulle on niin vaikeaa ottaa näistä uutisoinneista palautetta vastaan, mutta suosittelen joko opettelemaan, tai vaihtamaan alaa. (Muutenkin ollut saitin uutisoinnin tasosta pikkuisen juttua.) "Luovien" alojen hommissa se on melko tärkeä taito. Trust me, puhun kokemuksesta.

Kysymykseni idea oli se, että pitääkö kyseessä olla "uusi" laite (eli pitääkö ostaa samalla 3DS ja jokin peli), vai voiko "vanhan" muka rekisteröidä jotenkin, kun niiden mukana ei (tietääkseni) Suomessa ole aina tuollaista klubikoodia, jolla rekisteröinti ainakin muiden sivustojen mukaan tapahtuu tälläkin kertaa. Kun tuo muualla maailmassa pyörivä Nintendo Club (tms.) ei jostain syystä ole olemassa Euroopan joka kolkassa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Muksu

Kysymykseni idea oli se, että pitääkö kyseessä olla "uusi" laite

Kas niin, tuolla taktisella sanalla kysymys muuttui minullekin huomattavasti ymmärrettävämmäksi :)

Lainaus käyttäjältä Muksu

En tiedä miksi sulle on niin vaikeaa ottaa näistä uutisoinneista palautetta vastaan

En heittoa miksikään hyökkäykseksi tarkoittanut, joten pahoittelut, jos tuosta sinulle sellainen kuva syntyi. Lähinnä kun vanhempien ja tutumpien boardilaisten kanssa vuorovaikuttaa, niin ilmaisutapa tuppaa menemään myös vapaammalle vaihteelle. En olettanut, että ottaisit tuon heiton ihan noin. Virhearvio minulta.

Mielelläni totta kai kuulisin myös tuosta uutisoinnin tasosta enemmän asiaa hipovassa ketjussa.

-Panu

Käyttäjän JetRam kuva
JetRam

Upeaa, Omega Ruby on ennakkotilattuna niin täytyy joku noista napata, riippuen miten tuo konsolin rekisteröinti lutviutuu. MH3U jo löytyypi ja tuon Zeldan haluaisin hankkia ihan fyysisenä, oliskohan se sitten tuo Kirby tai Yoshi lataukseen.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tuo on varmaan samaan tyyliin mitä MK8 kampanja että alunperin Club Nintendo tavaraa, jota ovat sitten manuaalisesti alkaneet jakelemaan myös meille pohjoisessa eläville. Toisinsanoen luulen että sen järjestelmän rekisteröiminen ei taida olla pakollista, mutta sen varmaan näkee myöhemmin.

Kuitenkin pitää olla tyytyväinen ja kiittää Bergsalaa että tuovat näitä kampanjoita joita ennen sai vain kuolata vierestä. Olivat näemmä myös saaneet Huryle Warriors asupaketteja joita jakelevat suomalaisista kaupoista pelejä ostaneille.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus käyttäjältä Riepu

Lainaus käyttäjältä MuksuKysymykseni idea oli se, että pitääkö kyseessä olla "uusi" laiteKas niin, tuolla taktisella sanalla kysymys muuttui minullekin huomattavasti ymmärrettävämmäksi

Pahoin pelkään, että kokonaan uusi vehje pitää kaupasta kamppanjassa poistaa. Jollain noita vanhoja vehkeitä on varmaan myytävä, jos uusi malli saapuu vasta ensi vuonna.

Lainaus käyttäjältä Riepu

En heittoa miksikään hyökkäykseksi tarkoittanut, joten pahoittelut, jos tuosta sinulle sellainen kuva syntyi. Lähinnä kun vanhempien ja tutumpien boardilaisten kanssa vuorovaikuttaa, niin ilmaisutapa tuppaa menemään myös vapaammalle vaihteelle.

Ei näissä mitään, pientä ylireagointia meikäläiseltä. Päivän ruokavalio oli koostunut lähinnä kahvista ja purukumista, joten verensokerit seilasivat kuin kaarnavene Atlantilla. Jatketaan!

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tulee ihan tippa linssiin... :')