Pokémon-kehittäjät julkistivat uutuuspelin PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon-kehittäjät julkistivat uutuuspelin PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle

11.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Pokémon-pelisarjan pääosista tunnettu Game Freak on työstämässä kokonaan uutta peliä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Uutukaisen nimi on Tembo the Badass Elephant ja sen on tuomassa ensi kesänä markkinoille Sega.

Tembo the Badass Elephant on persoonallisen oloinen 2D-toimintapeli, jossa ohjastamaan päästää norsukommando Temboa läpi 17 erilaisen tason. Peli tulee koostumaan niin tasoloikinnasta kuin mittavan tuhon aiheuttamisesta, mistä kaikesta saadaan jo varsin kattava esittely pelin julkistustrailerilla.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Game Freak on kehittämässä peliä Xboxille. PlayStationillekin yhtiö tuotti pelin viimeksi 90-luvun lopulla, kun se toi lääkärisimulaattori Click Medicin alkuperäiselle Pleikkarille Sonyn avustuksella. Pc:kään ei ole ollut Game Freakille vielä sen ominaisinta alaa.

Lähde: Sega Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No tämä vakuutti kyllä heti meikäläisen. Juuri loistava graafinen tyyli ja meininkikin vaikuttaa aivan loistavalta. Ostoon taitaapi mennä.

Käyttäjän BusterGarou kuva
BusterGarou

Luin tämän uutisen jollain Nintendo-keskittyneellä sivulla ja olin huvittunut siitä, miten ihmiset jaksoi ragettaa tämän asian takia. Kaikilta tuli tyyliin "petturit!" -tykitystä. Täytyy myöntää etten itse ollut tietoinen siitä, että Game Freak on yhä itsenäinen studio (eikä Nintendon omistama), mutta jos kerran näin on niin minulle on aivan sama mitä tekevät mille alustalle. Peli itse vaikuttaa kivalta, tulee etäisesti mieleen Donkey Kong Country. Pitääpi harkita tämän ostamista.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Say whut nao O_o?!?

Toisaalta, Gamefreakkia ei todellakaan voi syyttää uuden koklaamisesta kaikkien näiden Pokemon-täytteisten vuosien jälkeen. Ja suoraan sanottuna heidän viiimeisimmät Pokemon-pelinsä - alias koko generaatio 6 - ovat menneet vaikeutensa puolesta jo täysin paapomis-osastolle.

Pieni vaihtelu siis voisi tehdä terää myös Pokemon-pelejä ajatellen. Rehellisesti sanottuna tuon videon perusteella voin todeta, että tämä peli ei ole ihan meikäläisen mieleen... mutta toivon joka tapauksessa, että se saisi tuulta siipiensä alle ja että Gamefreak uskaltaisi vastaisuudessakin irrotella jonkin muun(kin) kuin yksistään Pokemonin parissa.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Game Freak duunasi muutaman pelin megaraivarille ysärillä, melkoisia pettureita jo tuolloin :D

Nostoja