Pokémon-klassikot Red, Blue ja Yellow saapuvat 3DS:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon-klassikot Red, Blue ja Yellow saapuvat 3DS:lle

13.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Pokémon-kuumeen maailmaan lähes 20 vuotta sitten tartuttaneet pelit Pokémon Red, Pokémon Blue ja Pokémon Yellow ovat viimein tekemässä tuloaan Virtual Consoleen. Nintendo on tuoreimman Direct-lähetyksensä yhteydessä ilmoittanut, että klassikkoroolipelejä päästään pelaamaan 3DS:llä 27. helmikuuta alkaen.

Moninpelivetoisen luonteensa johdosta kolmikko on saanut pienoisen erityiskohtelun muihin Virtual Console -nimikkeisiin nähden. Jotta Pokémonien vaihtaminen ja taisteluttaminen muiden pelaajien kanssa nimittäin onnistuisi, tukevat pelit 3DS:n langattomia kommunikointiominaisuuksia. Suoranaista nettipelitukea niiltä ei kannattane kuitenkaan odottaa.

Direct-lähetyksensä yhteydessä Nintendo lisäksi paljasti, että 3DS:n Pokémon seikkailu Pokémon Super Mystery Dungeon julkaistaan Euroopassa 19. helmikuuta. Nintendo on lisäksi toistanut, että Wii U:n Pokémon-taistelupeli Pokkén Tournament on edelleen saapumassa länteen ensi kevääksi. Pelin ensimmäisten versioiden mukaan Nintendo on kertonut pakkaavansa Shadow Mewtwo -Amiibo-kortin, jolla peliin saa välittömästi pelattavaksi kyseisen uuden Mewtwo-hahmo.

Joulukuussa Nintendo on tuomassa 3DS:lle myös uuden Pokémon-aiheisen Picross-pelin. Nintendon mukaan kyseessä on "ilmaiseksi aloitettavissa" oleva tuotos.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Fiksu veto. Tästä tykkää veteraanit ja tämä hieman leikkaa emulaattoreilla pelaavista "menetettyjä" tuloja. Ihme, ettei tätä tehty jo ajat sitten.

Onkohan tuo muuten täsmälleen se sama vanha peli, vai onkohan sitä korjailtu? Sehän on nimittäin yksi maailma glitchattavimmista peleistä. Ei sillä, että peli olisi normaalisti pelattuna rikki, mutta en olisi yllättynyt, jos Nintendo lähtis korjailemaan kaikkea turhaa.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Pokemon -pelit ovat pitkään olleet pimennossa itsellä, mutta olen aina halunnut tutustua sarjaan ja tämä jos on loistava tilaisuus aloittaa Pokemonien metsästys.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Oi niitä aikoja kun oli 10-vuotias Pokemon-kouluttaja!

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Toisaalta houkuttelisi, mutta mitäpä minä näillä? Alkuperäiset pelit löytyvät jo ennestään ja linkkikaapelikin tuli aikoinaan ostettua Saksasta. Onhan se tietenkin vähän tämmöistä kahen konsolin kanssa:
IMAGE(http://new3.fjcdn.com/pictures/Forever_feae68_1732400.jpg)

mutta päihittää se silti Gengarien ym. poisjäämisen. Nykyisellään voisin JOPA vaihtaa elukoita serkkuni kanssa 3DS-konsolien välillä... muttä nääh.

Käyttäjän Lihaa kuva
Lihaa

Ilmeisesti ei toimi tuon pokebankin kanssa ?