Pokémon-korttipelin uusi digiversio lykkääntyy – testailut käynnistyvät vasta ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon-korttipelin uusi digiversio lykkääntyy – testailut käynnistyvät vasta ensi vuonna

7.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Pokémon, Pokémon TCG Online, Pokémon Trading Card Game Live, Pokémon Trading Card Game,

The Pokémon Company lykännyt suunnitelmiaan Pokémon-korttipelin uutta virtuaalista versiota koskien.

Aiemmin syyskuussa paljastetulla Pokémon Trading Card Game Livella ei ole ollut vielä virallista julkaisuajankohtaa, mutta tarkoituksena peli oli tuoda sekä ensimmäiseen mobiili- että pc-testiin vielä tämän vuoden aikana. Pokémon-korttipelin virallisen Twitter-tilin mukaan molemmat testit ovat nyt kuitenkin siirtyneet ensi vuodelle, jotta pelaajille voitaisiin tarjota hiotumpi kokemus.

Uutta tarkempaa testiajanjaksoa ei vielä ole varmistettu.

Saapuessaan Pokémon Trading Card Game Liven olisi tarkoitus korvata Pokémon-korttipelin nykyinen Pokémon TCG Online -digiversio. The Pokémon Company on perustellut uuden version tekemistä niin teknisillä päivityksillä kuin mahdollisuudella laajentaa pelin yleisöä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Tämä vois jollai oudolla tavalla kiinnostaa jos ois noobbi pelaajalle tekemistä. siinä aiemmassa versiossa ei oikein ollu muuta tekemistä kun oli ne 5 harjoitusvastustajaa (konetta) voittanut ja sitten piti ihmisvastustajia vastaan. En siis pidä ajatuksesta ihmisvastustajia vastaan pelaamisesta hyvänä. Enkä halua hävitä kortteja (en tiedä häviääkö niitä).

Nostoja