Pokémon-koulutus käy intensiivisemmäksi uusissa pääsarjan seikkailuissa

Pokémon Sun ja Moon tuovat mukanaan tuoreen keinon kouluttaa tasolla sata olevia taskuhirviöitään.

24.7.2016 01:37

Nintendo ja The Pokémon Company ovat jatkaneet Pokémon Sun– ja Moon-pelien varovaista esittelyä. Kuluvalla viikolla peleistä on saatu julki tuore traileri, joka esittelee sekä uuden joukon uusia niissä nähtäviä taskuhirviöitä että myös parikin tuoretta ominaisuutta.

Yksi uusista ominaisuuksista on niin sanottu Hyper Training, jonka pitäisi monipuolistaa ja helpottaa hieman taskuhirviöiden treenaamista. Hyper Training mahdollistaa, että hirviönsä voi vielä tason 100 saavuttamisen jälkeen viedä Mr. Hyper -nimisen hahmon treenattavaksi, jolloin näiden perustaitojen, kuten voimakkuuden ja nopeuden, parantamista voi jatkaa entisestään.

Hyödykseen Hyper Trainingia voi käyttää peleissä niissä ansaittavia pullonkorkkeja keräämällä.

Pokémon Sunin ja Moonin myötä Pokémon-pelien verkkopeluuseen käytetty Pokémon Global Link -verkosto monipuolistuu samalla. Sunissa ja Moonissa pelaajat pääsevät järjestämään nyt omia ystävyyskilpailuja, joiden rinnalla tarjolla on edelleen myös virallisempia kamppailusarjoja. Ikävä kyllä ilmeisesti Sunin ja Moonin myötä Pokémonit X:n, Y:n, Omega Rubyn– ja Alpha Sapphiren tuki päättyy Global Linkin osalta.

Suomessa Pokémon Sun ja Moon saadaan 3DS:lle 23. marraskuuta.

Lähde: Pokémon (kotisivu)

Lisää luettavaa