Pokémon-kuume ei ole ohi: Omega Rubylle ja Alpha Sapphirelle räjähtävä startti maailmalla / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon-kuume ei ole ohi: Omega Rubylle ja Alpha Sapphirelle räjähtävä startti maailmalla

26.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

3DS:n uudet Pokémon-pelit Omega Ruby ja Alpha Sapphire ovat myyneet maailmalla yhteensä jo kolme miljoonaa kappaletta, peliblogi Siliconera ja IGN raportoivat. Aikaa rajapyykin saavuttamiseen meni peleillä kolme päivää.

Kolmesta miljoonasta myydystä Pokémon-pelistä noin puolet on kaupattu Japanissa ja puolet maissa kuten Yhdysvalloissa ja Australiassa. Euroopassa pelejä ei olla vielä edes virallisesti nähty kaupoissa, sillä julkaisu tapahtuu täällä vasta tänä perjantaina.

Myyntivauhti on varsin mainio siitäkin huolimatta, että Omega Ruby ja Alpha Sapphire ovat "vain" uusioversiota lännessä alkujaan vuonna 2003 Game Boy Advancella tavatuista Ruby- ja Sapphire-seikkailuista. Viime vuonna 3DS.lle rantautuneet Pokémon X ja Y myivät ensimmäisen kahden päivänsä aikana maailmalla neljä miljoonaa kappaletta. Tuolloin myös Eurooppa laskettiin lukuun mukaan.

Lähde: Siliconera, IGN, Famitsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän samojedi kuva
samojedi

Paras gen lähinnä secret basejen takia. Onneksi nykyään osaa grindata paremmin ja oikeasti hyvien pokemonien hienosäätäminen on helpompaa. Japsit ja jenkit kyykkyyn vaikka saivatkin etumatkaa!

Käyttäjän _Lepusarcticus_ kuva
_Lepusarcticus_ (ei varmistettu)

Kiva että on hyvä,mutta pitääkö siitä kertoa kun saan peli vasta jouluna...