Pokémon Masters aloittaa ensi kuussa täyden mobiilitaistonsa, testiversiota liikkuu jo maailmalla / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon Masters aloittaa ensi kuussa täyden mobiilitaistonsa, testiversiota liikkuu jo maailmalla

24.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

The Pokémon Companyn ja DeNAn yhteinen mobiilipelihanke Pokémon Masters valmistautuu hiljalleen varsinaiseen julkaisuunsa. Pelin testilanseeraus käynnistyy Android-laitteilla Singaporessa nyt keskiviikkona ja "pian" Kanadassa, mitä seuraa App Storen tietojen mukaan 29. elokuuta odotettavissa oleva virallinen lanseeraus.

Laitteilleen Masters on ennakkorekisteröitävissä jo niin App Storen kuin Google Playnkin puolella. Saapuessaan peli on ladattavissa ilmaiseksi.

Yhteistyötaisteluihin keskittyvästä Mastersista on vähitellen tuotu myös lisää videoita julki. Pelin omalla YouTube-kanavalla syyniin on otettu sen perusjärjestelmiä, kun taas Pokémonien pääkanavalle ilmestyi hiljattain hieman yleismääräisempi silmäys peliin.

Lähde: The Pokémon Company

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Vaikka uudet pääpelit ovat saaneet (osin aiheetontakin) kritiikkiä, niin näyttäisi siltä, että Masters + Sword&Shield yhteisvoimin ovat vahvempi Pokemon-kattaus kuin minään aiempana vuonna. Kyllä on hienoa aikaa olla Pokemon-fani.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Tätä voisi jopa ehkä pelata koska näyttää siltä että tässä olisi oikean pokemon pelin mekaniikat ja vähän lisää kun taas pokemon goussa se oli vain kuka rämppää näyttöä eniten.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Hassua, että mobiilipeli näyttää paremmalta kuin pääpeli tänä vuonna.

Nostoja