Seuraava isompi Pokémon-mobiilipeli Pokémon Masters on määrä julkaista tämän kesän aikana. The Pokémon Company torstaina uuden videokatsauksen pelin antiin, jossa julkaisuikkuna oli yksi varmistetuista asioista.

Muina asioina video tuo esille animaatiotrailerin, joka käy läpi yleistä tunnelmaa, jolla Pokémon Mastersilla tavoitellaan monien tuttujen kouluttajahahmojen voimin. Lopuksi tarjolla on vielä aiempaa laajempi katsaus varsinaiseen pelaamiseen, joka pyörii laajalti tiimipohjaisten ottelujen ympärillä.

Pokémon Mastersissa käytävät taistelut ovat osin vuoropohjaisia, sillä taskuhriviöitä komennetaan otteluissa täyttyvää liikemittaria hyödyntäen. Erilaiset potentiaaliset kouluttajapartnerit avautuvat sitä mukaan, kun pelin tarina kulkee eteenpäin.

Kehityksessä ilmaiseksi pelattavissa oleva Pokémon Masters on mobiilipeleihin erikoistuneella japanilaisyhtiö DeNAlla. Se on auttanut aiemmin myös Nintendoa esimerkiksi Fire Emblem Heroesin työstössä.

Ohessa sekä esittelyvideo kokonaisuudessaan että myös omana videonaan vielä siinä nähty Pokémon Mastersin animaatiotraileri.

Lisää luettavaa