Pokémon-pahikset ja -legendat 20 vuoden ajalta iskevät yhdessä uusimpiin peleihin

Pokémon Ultra Sun ja Ultra Moon sisältävät runsaasti tuttuja kasvoja. Näin kovasti ainakin pelien uusi traileri siis väittää.

2.11.2017 17:10

Pokémon Ultra Moonin ja Ultra Sunin viimeisin traileri on saapunut. Video on tähän mennessä yksi pelien informatiivisimmista sen esitellessä muutamia haasteita, jotka odottavat pelaajia viime vuonna nähtyjen Pokémon Moon- ja Sun-pelin laajennetuissa versioissa.

Traileri käynnistyy esittelemällä Ultra Sunin ja Ultra Moonin päivittynyttä pahisvalikoimaa, joka on laitettu koostumaan monista tutuista kasvoista. Kohtaamaan päästään useita eri pahisryhmien jäseniä aina Rakettiryhmästä Team Flareen, eivätkä nostalgiset hetket lopu siihen. Myös kaikkien legendaaristen taskuhirviöiden on määrä olla osa pelikaksikkoa.

Muita trailerin esittelemiä uudistuksia ovat vuokrattavilla hirviöillä tehtävään taisteluun keskittyvä Battle Agency ja pelimaailmaan sirotellut toteemitarrat, joilla voi ansaita omia toteemihirviöitään. Käsiksi tähän kaikkeen päästään 17. marraskuuta, jolloin Ultra Sun ja Ultra Moon saapuvat 3DS.lle.

Lisää luettavaa