Pokémon Rubyn ja Sapphiren 3D-paluulle julkaisupäivä / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon Rubyn ja Sapphiren 3D-paluulle julkaisupäivä

10.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Innokkaimille Pokémon-kouluttajille piisaa hommia jälleen loppuvuodesta. Nintendon E3-esittelyjen myötä 3DS:lle tuloaan tekevät Pokémon Omega Ruby ja Alpha Sapphire on päivätty Euroopassa marraskuun 28. päivälle.

Samaan syssyyn peleistä on julkaistu ensimmäiset pätkät pelikuvaa uudella trailerilla. Video varmistaakin nopeasti, että pelit hyödyntävät samaa teknologiaa kuin Pokémon X ja Y ja näin ollen alkujaan reilut kymmene vuotta sitten ensimmäistä kertaa tavattu Hoenn-alue on saanut uutta eloa ympärilleen.

Vahvistus on samalla annettu sille, että Pokémon X:ssä ja Y:ssä tavatut megaevoluutiot ovat mukana myös Omega Rubyssa ja Alpha Sapphiressa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Ennakkovaraukseenhan tämä menee.

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Vähän tuli poke ähky X ja Y versioiden jälkeen (en molempia tosin pelannut), enkä nyt kaikkia osia ole pelannutkaan. Itse jätän tämän väliin mutta edelleen Wii U:n toivelistan kärjessä olisi "kunnon" poke seikkailu Red/Blue ajalta.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Kivakiva. Just tänään latasin coolromista Light platinumin kun tuli ikävä vanhaa graffaa ja ihanaa 16x nopeutta :D kyläkelpaa en oo meinaan ennen muita ku gamefreakin tekeleitä pelannu.

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Tämähän tarkoittaa sitä että tänäkin vuonna tykitetään huolella Pokemonia. Todella hypettynyt kun onhan kyseessä sentään paras poksu geni imo.

Käyttäjän Dr. Munky kuva
Dr. Munky

Itse toivosin mieluummin vaikkapa sitten Wii U:lle Pokémon Colosseum- tai Pokémon XD-remaken. 3D-graffut pääsisi ihan oikeuksiinsa. Jos ei remakea, niin mieluiten edes samantyyppinen peli. (Pyydystetään varjopokémoneja yms.)
Ja Miror B:n on palattava. Oikeasti.