Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet saivat julkaisupäivän – uutta pelikuvaa tarjolla avoimen maailman rooliseikkailuista

Marraskuussa on uuden avoimen maailman Pokémon-seikkailun aika.

6.6.2022 18:47

Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet julkaistaan Switchille 18. marraskuuta, The Pokémon Company on vahvistanut.

Julkaisupäivä kerrottiin osana uusinta traileria, joka tarjoaa entistä laajemman silmäyksen uusien pelien hahmo- ja hirviötarjontaan sekä tietysti avoimesti tutkittavissa oleviin ympäristöihin. Pelimaailmaan liittyen pelien kotisivuilla vielä erikseen lupaillaan, että alueet ovat tällä kertaa myös pelaajien tutkittavissa ilman tarinan määrittelemää tarkempaa järjestystä.

Myös tuoreisiin moninpeliominaisuuksiin viitataan tuorella pelikuvalla. Taskuhirviöiden perinteisen vaihtelemisen ja taisteluttamisen ohella pelialueita on määrä päästä tutkimaan nyt maksimissaan neljän pelaajan ryhmissä, joskaan täysin selvää ei vielä ole, muuttaako tämä pelaamista mitenkään konkreettisesti.

Muutamista versioiden välisistä eroista on niistäkin saatu hieman lisävihiä. Sen ohella, että oman pelihahmon alustava koulu-univormu määrittyy valitun pelin mukaan, on sekä Scarletilla että Violetilla omat professorinsa, jotka saattavat pelaajat kohti uutta seikkailua. Mitä tulee legendaarisiin taskuhirviöihin, voi Scarletissa kohdata Koraidon-nimisen otuksen, kun taas Violet-seikkailijoita odottaa matkalla Miraidon-hirviö.

Lähde: Pokémon (kotisivu)

Lisää luettavaa