Pokémon-taistelupeli Pokkén Tournament tekee paluun, Pokémon Gold ja Silver tuodaan samalla 3DS:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon-taistelupeli Pokkén Tournament tekee paluun, Pokémon Gold ja Silver tuodaan samalla 3DS:lle

6.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Nintendo on paljastanut uuden version Wii U:lta ja japanilaisista kolikkopelihalleista tutusta Pokkén Tournamentista. Pokémon-hirviöiden oma mätkintäpeli saa uuden version 22. syyskuuta, jolloin Switchille julkaistaan Pokkén Tournament DX.

Ensimmäisten tietojen perusteella DX on varsin kepeästi ehostettu versio pelin Wii U -versiosta. Uusi versio sisältää kaikki pelissä aiemmin nähdyt taistelijat sekä myös viisi uutta hirviötä: Darkrain, Scizorin, Empoleanin, Croagunkin Decidueyen. Pelaamaan päästään tällä kertaa myös joukkuepohjaisesti niin, että pelaajat valitsevat itselleen kerralla kolme taistelijaa, joilla he voivat otella peräkkäin.

Luonnollisesti peli tukee myös Switchin kannettavuutta. Kaksi pelaajat voivat pelata myös peliä kahdella erillisellä JoyConilla.

Samana päivänä Pokkén Tournament DX:n kanssa Nintendo tuo lisäksi 3DS:n Virtual Console valikoimaan uuden kaksikon klassisia Pokémon-pelejä. Tällä kertaa ostettavaksi sitä kautta saadaan Pokémon Gold ja Silver, jotka on varustettu Pokémon Bank -tuella. Siinä pyydystämiään hirvöitään voi siis siirrellä vielä esimerkiksi Pokémon Ultra Mooniin ja Ultra Suniin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Pokken jäi ostamatta WiiU.lle ja jää tämä Switchin todennäköisesti. Ehkä joskus sitten.

Gold & Silver ei hirveästi yllättänyt, jossain kohtaa tulee varmaan napattua vaikka hämmentääkin ettei ainakaan vielä puhuttu mitään Crystalista

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Ainakin Silverin voisin oikeesti pelastaa 3DS:lle.

Omistan kyllä yhä alkuperäisen Silverin (kahden Game Boy Colorin kera), mutta siitä pelistä on jo kertaalleen pitänyt vaihtaa patteri, jotta savetus ja kello saataisiin toimimaan. Ja sama pitäisi tehdä Crystalilleni. Ironisesti läpäisin Crystalin kerran ihan hirveellä kiireellä ja erittäin hutaisten, ihan vain jotta voisin vaihtaa Mt. Silverin turreja takas Silverin alkumetreille... Mutta sitten kun olin aikeissa tehdä niin, noh, kuten arvata saattaa, Crystalinkin patteri oli kuollut ja sen tallennus oli hävinnyt bittiavaruuteen. Eli se siitä suunnitelmasta :/.

Noi perkuleen pattereihin liittyvät savetus/kello-ongelmat takaavat sen, että myös alkuperäisen Sapphiren voisin hyvinkin ostaa digiversioina fyysisen Sapphiren jatkoksi. Myös siihen peliin on ihan vaihdettu patteri ja aluksi pelin päivärytmi toimi niin kuin piti... mutta sitten jossain vaiheessa pelin kello rupesi jostain syystä jätättämään usean tunnin verran. Siinä vaiheessa olin kumminkin jo ehtinyt läpäistä pelin tarinallisesti.