Pokémon-vaikutteinen Moonrise kohoaa Steamin varhaiskauppaan

State of Decaysta tuttu Undead Labs tuo tällä viikolla Steamin Early Access -osastolle uuden Pokémon-tyylisen Moonrise-pelinsä saataville.

25.5.2015 15:07

State of Decay -zombipelin työstänyt Undead Labs on tuomassa tällä viikolla seuraavan pelinsä kaikkien Steamin Early Access -asiakkaiden saataville. Keskiviikkona 27. toukokuuta osastolla julkaisunsa saa Moonrise, jolta odottaa voi varsin Pokémon-henkistä yksin- ja moninpelitoimintaa.

Viime elokuussa alkujaan vain mobiililaitteille julkistetun Moonrisen on valmistuessaan määrä olla ilmaispeli, mutta päästäkseen pelin varhaisversioon käsiksi pc:llä on siitä maksettava joko noin 15 tai 20 euroa erilaisten sisältöpakettien muodossa. Paketeista mukaansa saa itse pelin ohella esimerkiksi sekä kourallisen taisteluissa komennettavia hirviöitä että myös läjän pelin sisällä käytettävää valuuttaa, joilla pitäisi päästä helposti vauhtiin seikkailussaan.

Tarkoituksena Undead Labsilla on Moonrisen early access -versiolla saada erityisesti palautetta pelin tasapainosta ja ydinjärjestelmien toimivuudesta. Jo ennalta peliä on testattu suljetun beetatestin muodossa.

Lähde: Undead Labs

Lisää luettavaa