Pokémon-verkkopeli DS:lle ja Wiitä / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémon-verkkopeli DS:lle ja Wiitä

9.06.2006 // Kirjoittanut: Riot
5

Nintendon persoonallinen toimitusjohtaja Satoru Iwata kertoi Tokiossa kesäkuun 7s järjestetyssä bisnestilaisuudessa hieman lisää Wiin ja DS:n lähitulevaisuudesta.

Wiin hintaa ei vielä kerrottu, mutta nyt uskotaan, että hinta kerrotaan hyvin lähellä konsolin julkaisua. Iwata vahvisti jälleen, että hinta kerrotaan ennen syyskuuta, joten elokuun puolessa välissä järjestettävä Games Convention -messut Saksassa voisi olla paikka, jossa Nintendo kertoo odotetun tiedon. Nintendon euroopan päämaja sijaitsee Saksassa ja Wii on vahvistetusti messuilla pelattavissa, joten saa nähdä...

Iwata kertoi DS:lle julkaistavasta "Network Function Cardista", joka on periaattessa normaali DS-kasetti, joka tuo DS:lle sähköposti- ja muita kommunikaatio-ominaisuuksia. Sen perusteella, että Iwata kertoi "Network Function Cardin" hinnan olevan puolet DS litestä, voisimme uskoa, että kasetti sisältää jonkin verran teknologiaakin.

Iwata kertoi myös DS:lle julkaistavasta Pokémon (se on Harro, jonka kuulette hihkuvan onnesta) Diamond and Pearl, joka on netissä pelattava roolipeli. Paljoa pelistä ei kerrottu, mutta äänikommunikaation kerrottiin olevan olennainen elementti.

Eikä Princellä ollut Diamond and Pearls -niminen levy?...
(Lähteet: Anoop Gantayat ja next-gen.biz)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä, hyvä. Saisi kyllä olla halvempi tuo "Network Function Card", vaikka on hyvä lisä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pokeyman? Pokey and the man and the thing with fall down and he likes to razz ah ah.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No Diamondia ja Pearlia ollaankin saatu jo odottaa...

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Heh, naurattaa kyllä mielikuva siitä, kun perheen pikkutyttö juttelee Pokemonien viljelyksen saloista Saksalaisen karvaisen keski-ikäisen painonnostajan kanssa :)

Käyttäjän wiggerman kuva
wiggerman

:P