Pokémonien omat Tekken-turpajuhlat käynnistyvät maaliskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Pokémonien omat Tekken-turpajuhlat käynnistyvät maaliskuussa

15.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Tekken-konkari Bandai Namcon käsissä syntynsä saanut Pokémon-taistelupeli Pokkén Tournament julkaistaan lännessä 18. maaliskuuta. Nintendo löi asian lukkoon nyt tänään perjantaina tehden samalla selväksi, että päiväys pätee niin Pohjois-Amerikassa kuin Euroopassakin.

Wii U:lle täkäläisillä markkinoilla julkaistava peli on kotimaassaan Japanissa ollut koettavissa jo kolikkopelimuodossa. Pelin alkuperäiseen kolikkopeliversioon nähden Pokkén Tournament on varustettu Wii U:lla muun muassa muutamilla uusilla pelattavilla hahmoilla, minkä myötä pelin taistelijavalikoima huitelee ainakin kirjoitushetkellä 16 hahmon tienoilla. Mikäli Pokkén Tournamentin ostaa myös lähellä sen julkaisua, ujutetaan peliin kylkiäiseksi mukaan lisäksi Amiibo-kortti Shadow Mewtwo -hahmosta, jolla sen voi avata pelissä käyttöönsä samantien.

Pelattavien taskuhirviöiden ohella Pokkén Tournamentista löytyy myös joukko tukihirviöitä, joita pelaajat voivat kutsua hetkellisesti apuunsa kesken taisteluiden.

Pokkén Tournamentin konsoliversio julkaistaan sopivasti nyt Pokémon-sarjan 20-vuotisjuhlavuotena. Taistelupelin rinnalla Nintendo ja The Pokémon Company ovat juhlistamassa sarjansa pitkää ikää vielä myös ainakin tuomalla alkuperäiset Pokémon-roolipelit Redin, Bluen ja Yellow'n 3DS:n Virtual Consoleen helmikuun lopulla. Samoihin aikoihin kauppoihin tuodaan myös 2DS-konsolipaketteja, joissa konsoleihin on esiasennettu valmiiksi yksi kolmesta edellä mainitusta klassikosta.

Pokémon Super Mystery Dungeonin olisi senkin vielä määrä saapua Euroopassa 3DS:lle 19. helmikuuta. 22. tammikuuta julkaisunsa 3DS:llä saa myös Pokémon Rumble Worldin maksullinen versio, josta on karsittu pois ilmaiseksi pelattavan Rumble Worldin mikromaksuosuudet.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Huh ei ainakaan taistelijat lopu jos meinaavat vielä laajentaa..Infernape, Electivire, Greninja, Zoroark ja tietenkin Mewtwon paras kaveri.. Deoxys

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Tuleekohan tästä se kolmas peli, jonka hankin Wii U:lle? Olen yli vuoden pärjännyt kahdella pelillä (joista toista tullut pelattua yli 220 tuntia), joten vaihtelu voisi tehdä hyvää.

Nostoja