Pokémonin maailmanmestaruuskisat oli tarkoitus järjestää elokuussa Lontoossa, mutta vallitsevan koronapandemiatilanteen takia kaikkia turnauksia on nyt vähintäänkin lykätty. 

Tämän vuoden Pokémonin maailmanmestaruuskisat oli suunniteltu ExCeL London -messukeskukseen Iso-Britanniassa, kuten viime vuodenkin peruuntuneet taskuturrikkamittelöt. Maailmanmestaruudesta on aina ennen kamppailtu Pohjois-Amerikassa. Kyseessä on vuoden suurin Pokémon-tapahtuma, jossa pelataan korttipeliä, videopeliä sekä Pokkénia. Kutsun pääturnauksiin voi ansaita keräämällä Championships-pisteitä kauden muissa turnauksissa.

– Kilpailijoidemme, järjestäjiemme, työntekijöidemme, paikallisyhteisöjemme ja kumppaneidemme turvallisuus ja hyvinvointi on edelleen päätavoitteemme, ja se on ensisijainen näkökohta jokaisessa päätöksessämme, The Pokémon Company kirjoittaa verkkosivuillaan julkaistussa lausunnossa.

Lisäksi kaikki Play! Pokémon -tapahtumat, mukaan lukien League Challenge, League Cup, Premier Challenge ja Midseason Showdown, perutaan toistaiseksi. The Pokémon Company kertoo seuraavansa tarkasti terveysmääräyksiä päättääkseen, milloin tapahtumat ja toiminnat voidaan aloittaa uudelleen yhteisölle turvallisissa puitteissa. Kaikki vuodelle 2021 kutsutut osallistujat ovat mukana ensi vuoden kisoissa. 

Fyysisiä tapahtumia ja tapaamisia odotellessa The Pokémon Company tukee virallista kilpailullista pelaamista uusien verkossa järjestettävien kisojen kautta. Pokémon Players Cupiin, Play! Pokémon Team Challengeen ja League at Homeen voi osallistua kotoa käsin.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa