Pölyhuiska käteen, sillä Steamissa käynnistyi nyt kevätsiivous / Uutiset / pelaaja.fi

Pölyhuiska käteen, sillä Steamissa käynnistyi nyt kevätsiivous

25.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kevätsiivouksen aika on koittanut Steamissa uuden erikoistapahtuman voimin. Toisin kuin aluksi voisi tosin luulla, ei kyseessä ole tällä kertaa jälleen yksi monista palvelun alennuskampanjoista, vaan sen sijaan se on Steamin ylläpitäjien pyrkimys houkutella pelaajia ottamaan enemmän irti pelikirjastostaan.

Kuluneen toukokuun 28. päivään kello 20.00 asti Steam tarjoaa käyttäjilleen päivittäin tehtäväksi erilaisia haasteita, joista voi ansaita profiiliinsa niin kunniamerkkejä kuin muita pieniä palkintoja. Haasteiden osalta Steam muun muassa suosittelee käyttäjälleen pelattavaksi pelejä, joita tämä ei ole syystä tai toisesta päätynyt vielä kertaakaan käynnistämään.

Haasteita voi suorittaa myös pelaamalla Steamissa parhaillaan viikonlopun ajan kokeiltavissa olevia pelejä. Näitä ovat niin Dead by Daylight, Endless Space 2, Grim Dawn, Don't Starve Together, Black Desert Online, Assetto Corsa ja Left 4 Dead 2.

Tapahtuman ohjeistusta ja edistymistä voi seurata lähdelinkistä.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Lienee aiheellinen tapahtuma mitä olen asiaa ymmärtänyt. Itsellänikin löytyy Steamistä ja Gogista käynnistämättömiä teoksia mutta lähinnä sen takia, että ovat tulleet jostain ilmaiseksi tai kylkiäisenä (kuten kun ostaa Humble Bundlen, jonkun tietyn pelin takia).

Nostoja