Metal Gear -sarja tunnetaan erikoisista pahiksistaan, eikä niistä pitäisi olla pulaa Metal Gear Rising: Revengeancessakaan. Pelin helmikuun lopulla koittavan julkaisun lähestyessä Konami on päästänyt irti jälleen yhden uuden esittelyvideon, jossa tällä kertaa katsastetaankin juuri pelin pomotaisteluita.

Videon voi kurkata ohesta. Luonnollisesti sitä kannattanee kuitenkin vältellä, mikäli taistelut haluaa kokea tyystin itse.

Metal Gear -luoja Hideo Kojima on myös hiljattain paljastanut pieniä lisätietoja pelin taustoista IGN:lle. Miehen mukaan häntä itseään olisi kiinnostanut nähdä pelin päähenkilön roolissa Frank ”Gray Fox” Jaeger, mutta varsinainen pelin kehitystiimi Kojima Productionsissa toivoi kuitenkin toisin.

Raidenin ujuttaminen päähenkilöksi sopikin lopulta todennäköisesti paremmin yhteen Kojiman suunnitelmien kanssa. Mies on jo pidemmän aikaa halunnut siirtää kehitysvastuuta Kojima Productionsin nuoremmalle porukalle, mikä ei välttämättä olisi onnistunut Risingin kohdalla Gray Foxin kanssa. Kojima kun uskoo, että tuolloin hänen olisi täytynyt ottaa haltuunsa pelin käsikirjoittaminen ja omistautua projektia varten vahvemmin.

Haastattelun yhteydessä Kojima kommentoi lisäksi viimein myös mystistä The Phantom Pain -traileria. Hän ei kuitenkaan myöntänyt pelin olevan Metal Gear Solid 5, vaan totesi tutulta näyttävän päähenkilön kenties syntyneen Snaken inspiroimana ja päätyi lähinnä kehumaan traileria.

– Se oli visuaalisesti todella vetoava. Valaistus oli erittäin hyvä, Kojiman kerrotaan summanneen.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa