Popmaailman virtuaalitähti palaa Eurooppaan marraskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Popmaailman virtuaalitähti palaa Eurooppaan marraskuussa

11.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Segan viimeisin Hatsune Miku -peli on saanut julkaisupäivän lännessä. PlayStation 3:lle ja Vitalle matkalla oleva Hatsune Miku: Project Diva F 2nd laittaa nupit kaakkoon Yhdysvalloissa 18. marraskuuta ja Euroopassa kolme päivää myöhemmin.

Lännessä peli saadaan tällä kertaa myyntiin niin alustan kuin alustankin osalta sekä digitaalisessa että fyysisessä muodossa. Mikäli ensimmäisen Project Diva F:n omistaa myös jo ennalta joko PlayStation 3:lle tai Vitalle, on Sega antamassa uuteen peliin ilmaiseksi kolme ylimääräistä hahmoa sisältävän Extra Character Pack -lisäsisältöpaketin.

Mikäli Project Diva F 2ndin ennakkotilaa myös ennaltamäärätyiltä jälleenmyyjiltä, saa ostaja itselleen etuna peliin lisäksi myös Americana-pukusetin (kuvassa).

Project Diva F 2ndin ohella Sega valmistelee länsimaita varten parhaillaan myös 3DS-peli Hatsune Miku: Project Mirai Remixia. Kyseinen tuotos saadaan Eurooppaan ensi vuonna.

Lähde: Sega

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Nyt se odotus vasta pitkältä tuntuukin kun julkaisupäivä on tiedossa. Day one ostos ehdottomasti. Onhan tuota ekaa osaa pelattukin jo 90 tuntia.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Pitää kai hankkia...

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Fuuu*k yes! Nyt kun vielä Gamescomissa ilmoittaisivat Gravity Rush 2:n julkaisupäivän tälle vuodelle niin olen hyvin onnellinen Vitan omistaja loppuvuodesta. Tosin olen sitä jo nyt. :D

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Markka1

Fuuu*k yes! Nyt kun vielä Gamescomissa ilmoittaisivat Gravity Rush 2:n julkaisupäivän tälle vuodelle niin olen hyvin onnellinen Vitan omistaja loppuvuodesta. Tosin olen sitä jo nyt.

Niimpä!!!!!!! Sanoit vuoden parhaan kommentin! Gravity rush 2 on unelmani.... *kuolaa*

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Öö pitäisikö minun olla tietoinen tästä hatsu mikkosesta?

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä peelopuu

Öö pitäisikö minun olla tietoinen tästä hatsu mikkosesta?

Ei, mutta pelistä kannattaa olla. Pleikkarin storesta löytyy ensimmäisestä pelistä demot sekä PS3:lle että Vitalle. PSP:llä itsellä pelatuin peli.

Harmi että päättivät uhrata ruudunpäivityksen visuaalisen ilmeen tieltä rytmipelissä, varsinkin kun Dreamy Theaterit pyörii PS3:lla sulavaa 60 FPS. Ostettua tuo varmaan tulee, mutta saa nähdä jaksaako ennakkotilata skinin takia jota ei tule edes käyttämään.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä peelopuu

Öö pitäisikö minun olla tietoinen tästä hatsu mikkosesta?

Onhan se aika iso julkkis japanissa. Pitää live konserttejakin.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Hienoa kun näitä tulee tänne länteenkin jo enemmissä määrin :) Miku Hatsune on kuitenkin jo aikamoinen julkkis muuallakin kuin Japanissa. Harmi tosin kun ei se ensimmäinen Project Diva oikein tuosta tunnu halpenevan, en ole päässyt sitäkään vielä pelailemaan :/

Käyttäjän Miku Hatsu kuva
Miku Hatsu

Peli ennakko varattu ja nyt vaan oottamaan julkaisu päivää jolloin pelin saa

Nostoja