Populous-luojan jumalpeli Godus kurottaa Macin suuntaan rahoitusajan käydessä tiukaksi

Godusta kehitetään parhaillaan nyt myös Macille, mutta ehtiikö se enää saamaan tarpeeksi tukea kuluttajilta?

11.12.2012 09:42

Peter Molyneux’n Kickstarter-rahoitusta hakeva Godus-jumalpeli on tarkoitus nähdä myös Mac-tietokoneilla. Hypemestarin 22Cans-pelitalo varmisti version viimeisimmässä kehittäjäpäiväkirjassaan.

Parhaillaan Godus on näin suuntaamassa neljälle eri alustalle. Jo aikaisemmin peliä on kehitetty myös iOS- ja Android-laitteille sekä Windowsille. Jälkimmäinen näistä on pelin pääalusta.

Marraskuun lopulla Kickstarteriin tuotua Godusta on mahdollista tukea vielä kymmenen päivän ajan. Rahaa peli on tähän mennessä kerännyt hieman vajaat 250 000 puntaa, mistä on vielä pitkä matka 450 000 punnan eli noin 560 000 euron tavoitteeseen.

Mikäli tavoitetta ei saavuteta, jää Godus ainakin toistaiseksi ilman rahoitusta. 22Cans pyrkiikin parhaillaan saada vielä viime hetkellä valmiiksi pelin prototyypin voidakseen paremmin esitellä potentiaalisille tukijoille peliä. Parhaillaan siitä on nähty vain vilauksia 22Cansin julkaisemissa videoissa.

Kokonaisuuten Goduksen on tarkoitus olla eräänlainen uusi Populous, joka kuitenkin ottaa vaikutteita myös Molyneux’n aiemmistakin peleistä, kuten Dungeon Keeperista ja Black & Whitesta. Siinä pelaaja saa haltuunsa jumalalliset voimat, joilla muun muassa huolletaan omaa seuraajakulttia ja taistellaan muita vastaavia vastaan.

Pelin Kickstarter-sivuille pääse tästä.

Linkki uusimpaan kehittäjäpäiväkirjaan

Lisää luettavaa