Porschet karauttavat Forzaan / Uutiset / pelaaja.fi

Porschet karauttavat Forzaan

6.03.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
4

Microsoft julkaisee keväällä Forza Motorsport 4:ään laajennuksen, joka tuo peliin kauan kaivatut Porschet. Paketin hinnaksi kerrotaan 1600 Microsoft-pistettä eli vajaat 20 euroa.

Laajennus pitää sisällään yhteensä 30 Porsche-mallia, joista 23 on tuttuja sarjan aikaisemmista osista. Lisäksi kyytipoikana toimitetaan parikymmentä autoille suunniteltua kisatapahtumaa, kymmenen saavutusta ja muuta kivaa.

Porsche-lisäri ei oletettavasti kuulu Forza 4:n kausikorttiin, sillä alun perin sen kerrottiin kattavan kuusi autopakettia.

Saksalaisvalmistajan autoja ei aikaisemmin nähty neljännessä Forzassa, koska lisenssi niihin on Electronic Artsin hallussa. Forza 3:n kohdalla EA ja Microsoft pääsivät yhteisymmärrykseen lisenssin käytöstä jo ennen pelin julkaisua, mutta nyt sopimuksen hierominen kesti ilmeisesti kauemmin.

Forza 4:ään saatiin uusia autoja myös tänään, kun 560 pisteen hintainen Pirelli Car Pack ilmestyi Xbox Liven kauppapaikalle.

Microsoft vahvisti eilen myös julkaisevansa syksyllä Forza Horizonin Xbox 360:lle. Lisää aiheesta voi lukea täältä.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Porsche on kyllä tiukka noissa lisensseissään :D saisivat Polyphonyllä ottaa mallia, että saataisiin porsset myös Gran Turismoon...
Muistan kyllä EA:n Need for Speed: Porschen, oli aikoinaan ihan mainio peli.

Käyttäjän SuperSanttu kuva
SuperSanttu

Tuon NFS Porschen jälkeenhän se lisenssi on pysynyt valitettavasti EA:lla, T10 vain sai jotenkin sovittua itselleen niiden käytön edellisissä Forza-peleissä. Nyt EA oli vain sitten ilmeisesti niin rahanahne että sopua ei heti syntynyt ja Porschet eivät päässeet FM4:ään. Kuuleman mukaan Porsche on jo pidemmän aikaa halunnut irtautua tuosta sopimuksesta..jospa tämä nyt tarkoittaisi sitä että EA-Porsche -diili olisi jo ohi ja Porscheja saataisiin muihinkin peleihin :) Vissiin huomasivat nykyisten Need For Speedien tason kun The Run floppasi :D

Paketti on turhan hintava, 1200m$p olisin vielä mukisematta maksanut mutta kun hintaa on 1600, pitää ostoa harkita kahdesti. Sitten kun vielä saataisiin uusia ratoja... ;)

Käyttäjän Valtteri Hyttinen kuva
Valtteri Hyttinen

Joku enemmän automaailmaa seuraava voisi selittää GT:n RUF:n poikkeavuuden Porscheista?

Käyttäjän jantu5 kuva
jantu5
Lainaus käyttäjältä Valtteri Hyttinen

Joku enemmän automaailmaa seuraava voisi selittää GT:n RUF:n poikkeavuuden Porscheista?

RUF ostaa Porschelta omiin autoihinsa korit, joten autot muistuttavat ulkoisesti toisiaan. RUF:n käyttämät osat kuitenkin eroavat jonkin tietyn prosenttiosuuden Porschen malleista, joten Saksan lakien mukaan se luokitellaan omaksi automerkiksi.

Nostoja