Porschet kurvaavat Forza Horizon 3:n valikoimiin / Uutiset / pelaaja.fi

Porschet kurvaavat Forza Horizon 3:n valikoimiin

14.04.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Microsoft on julkistanut uuden Porsche Car Pack -laajennuksen Forza Horizon 3:een, jonka autovalikoima täydentyy seitsemällä saksalaisvalmisteisella huippuautolla.

Yhtiö ilmoitti samalla sopineensa kuuden vuoden yhteistyön Porschen kanssa koskien useampaa peliä, joten Forza Horizon 3 ei ole ainoa, jossa saksalaiset vauhtihirmut pääsevät oikeuksiinsa.

Peliin saapuvat mallit ovat:

  • 2016 Porsche 911 GT3 RS
  • 2016 Porsche Cayman GT4
  • 2017 Porsche Panamera Turbo
  • 1973 Porsche 911 Carrera RS
  • 1995 Porsche 911 GT2
  • 1955 Porsche 550A Spyder
  • 1960 Porsche 718 RS 60

 

Forza Horizon 3 on pelattavissa Xbox Onella ja pc:llä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei ole edes ehtinyt avata koko Horizon 3:sta kun kakkonenkin on vielä kesken. Näissä muutenkin riittää tekemistä vaikka kuinka ja itse asiassa siinä ensimmäisessäkin olisi varmasti vielä jotain pienempiä juttuja pelailematta. Ei siis kauheasti tarvetta lisäosille vaikka tuli kyllä ostettua se ralli-DLC ensimmäiseen. Oli ihan hyvä. Lisäautoja en kyllä erityisesti kaipaa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

@zappah
Jos jotain huonoa pitää Horzista keksiä, niin se, että autoja jaellaan kuin karkkia, eikä yhteenkään tule syvennyttyä kunnolla. Jos niiden eteen ei tarvitse nähdä mitään vaivaa, niin miksi pelaaja niitä arvostaisi? Itse en voisi antaa itselleni anteeksi, jos menisin hankkimaan jotain niin typerää, kuin Horzan autopaketin. Siinäpä sulle taas 7 autoa lisää, joilla ajat kaksi metriä ja vaihdat sitten siihen seuraavaan tien poskessa poimijaansa odottavaan kiesiin.

Nostoja