Portal- ja Half-Life-käsikirjoittaja Erik Wolpaw vaikuttaisi palanneen Valvelle (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Portal- ja Half-Life-käsikirjoittaja Erik Wolpaw vaikuttaisi palanneen Valvelle (päivitetty)

4.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Käsikirjoittaja Erik Wolpaw näyttäisi tehneen paluun osaksi Valven rivejä. Half-Life 2:n episodien sekä Portal-sarjan kynäilijöihin lukeutuva Wolpaw jätti pelitalon taakseen vuonna 2017 päätyen työstämään Psychonauts 2:ta Double Finelle. Nyt merkit osoittavat kuitenkin siihen suuntaan, että paluu on tapahtunut.

Wolpaw'n nimeä ei ainakaan toistaiseksi lue vielä osana Valven netissä ylläpitämää työntekijälistaa, mutta se on ollut jo tovin aikaa bongattavissa korttipeli Artifactin lopputeksteistä, jotka tapaavat Valven tapauksessa yleensä koostua vain listasta yhtiössä sillä hetkellä olevista työntekijöistä. Asiasta kiinnostuneena Reddit-käyttäjä Trenchman päätti kokeilla kysyä Valven Gabe Newellilta tietoa Wolpaw'sta ja väittää saaneensa lyhyen mutta myöntävän vastauksen.

Valveen keskittyvää Valve News Network -fanikanavaa pyörittävä Tyler McVicker kertoo nähneensä sittemmin Trenchmanilta todisteita sähköpostin aitoudesta.

Julkisesti Wolpaw'n paluuta ei ole vahvistettu Valven tai miehen itsensä toimesta Artifactin lopputekstejä kummemmin.

Tiedossa ei toistaiseksi ole, mitä Wolpaw voisi olla mahdollisesti puuhailemassa Valvella seuraavaksi. Aiemmin viime vuonna yhtiöön teki paluun myös käsikirjoittaja Jay Pinkerton, joka hänkin oli jättänyt Valven aiemmin vuonna 2017. Hyvin samoihin aikoihin Valven käsikirjoittajista lisäksi Marc Laidlaw ja Chet Faliszek suuntasivat uusille urille.

Päivitys kello 22:00: Wolpaw itse on vahvistanut medialle, että hän tekee yhä töitä Valvelle. Hän ei kuitenkaan ole varsinainen täysaikainen työntekijä, vaan on auttanut urakointsijan roolissa yhtiön käsikirjoittajia siitä lähtien, kun hän jätti vanhan päivätyönsä.

Lähde: PC Gamer, Tyler McVicker, Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Olisikohan avustamassa ettei jotkin mahdolliset projektit olisi lopulta kuin huonoa fanfictionia.

Nostoja