Portal- ja League of Legends -veteraani paljastivat oman uuden yhteistyöräiskintänsä – tällainen on The Anacrusis / Uutiset / pelaaja.fi

Portal- ja League of Legends -veteraani paljastivat oman uuden yhteistyöräiskintänsä – tällainen on The Anacrusis

13.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
The Anacrusis, Chet Faliszek, Kimberley Voll, Portal, left 4 Dead, coop

Valven käsikirjoittajakonkari Chet Faliszekin ja Riot Gamesin teknisenä suunnittelijana toimineen Kimberley Vollin uusi Stray Bombay -studio on paljastanut ensimmäisen pelinsä. Luomus on yhteistyöräiskintä The Anacrusis, jossa selviydytään muukalaisuhkaa vastaan mittavan avaruusaluksen sisällä niin vaihtelevan scifiaseistuksen kuin kepeän huumorin voimin.

Yksi The Anacrusisin keskeisimpiä ominaisuuksia on kevyesti Left 4 Dead -sarjasta tutun tekoälyohjaajan kaltainen AI Driver, joka hallitsee jokaisella pelikerralla niin vastaan tulevien uhkien kuin hyödykkeiden ilmestymisestä. Mistään täysin satunnaisesta järjestelmästä ei pitäisi olla myöskään kyse, vaan pelin kerrotaan osaavan huomioida, miten paljon pelaajat ovat pelanneet peliä, mikä vaikuttaa niin eteen avautuviin salaisuuksiin kuin hahmojen väliseen vuorovaikutukseen.

Stray Bombaylla annetaan ymmärtää, että The Anacrusisin tarina jakautuisi kausiin, joista ensimmäinen seuraa julkistustrailerilla kohdattavia hahmoja Nessaa, Guionia, Liuta ja Lancea. Jo näin julkistuksesta alkaen kehittäjät hehkuttavat myös modien tärkeyttä ja lupaavat tukea yhteisöä niin, että jo The Anacrusisin julkaisussa nähtäisiin muutamia pelaajien luomia modifikaatioita pelistä.

The Anacrusis on työn alla pc:lle, Xbox Onelle ja Xbox Seriesille kuuluen myös osaksi Xbox Game Passia. Julkaisua sille on kaavailtu syksyksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja